IDN, Image, Dance and New Media – Festival
©

Tango de Soledad - Billy Cowie

Date
Dijous 26 de Febrer de 2015 - 00:00 to Diumenge 01 de Març de 2015 - 00:00
Localització
Mercat de les Flors, Barcelona

Creacions audiovisuals on el gest s’explica sense necessitat de paraules i on podem mirar la dansa amb el valor afegit dels punts de vista d’una càmera que reescriu la coreografia.

IDN és un festival pensat per a tot tipus de públic, amants de les arts en moviment, interessats en les aplicacions creatives de les noves tecnologies i en la recerca de les arts visuals i sonores.  Sense oblidar els públics més joves i els infants. 

Aquesta és una oportunitat meravellosa per veure les obres de Billy Cowie, artista, coreògraf i escriptor escocès entre altres obres.

Ell fa que les instal·lacions de dansa estereoscòpiques donin la impressió a l'espectador que comparteix l’espai amb ballarins en directe. Les obres són vídeo projeccions i els espectadors  utilitzen  ulleres anàglif o 3D d'obturació.    

LaJenseits és un solo de dansa de 12 minuts ballat per Oxana Panchenko. Està basat en el poema de Billy Cowie, Beginnings and Endings  

Tango de solitud és un solo de cinc minuts ballat per Amy Hollingsworth.    

T ' és PAS LA SEULE són tres danses curtes presentades en una instal·lació estereoscòpica en bucle. La ballarina Mariana Di Silverio balla amb tres amigues molt semblants.   A vegades les quatre Marianes ballen a l'uníson i altres vegades en cànon. Ballen tres cançons franceses sobre un teixó, un lleopard i una formiga de divuit metres d’alçada, en un ball de tempo altament energètic i  mastegant xiclet a la mateixa velocitat.