Date
Divendres 09 de Novembre de 2018 to Dissabte 10 de Novembre de 2018

En la seva nova temporada de NEW UK DRAMA, el British Council llança un programa destinat a potenciar els intercanvis professionals en el sector de les indústries creatives.

La companyia britànica 1927 —única en la integració de la pantalla en el seu relat teatral— torna amb l’espectacle que els va llançar a la fama: The Animals and Children took to the Streets. Una novel·la gràfica que pren vida gràcies a la màgica interacció entre les tres actrius i el joc videogràfic creat per Paul Barritt. Estètica expressionista i de cinema mut alemany de principis del segle XX —un altre dels seus senyals d’identitat— per a un conte negre sobre un barri marginal i els seus veïns plens d’ira. Humor corrosiu i subversiu sobre una revolta de nens pirates que prenen parcs i segresten gats.

Més informació aqui. 

En el marc de NEW UK DRAMA estem contents de presentar el taller:

Taller: Actuant amb animació i clown amb 1927.

Data: 9 Novembre

Lloc: Institut del Teatre, Barcelona

Un membre de la companyia de 1927 oferirà una visió darrere de les escenes de la seva producció The Animals and Children took to the Streets., amb una particularitat en les tècniques de rendiment requerides (amb una base en clowns) al interactuar amb l'animació gravada i com crear un conjunt entre els actors i l'animació.

Més informació sobre NEW DRAMA UK i el conjunt de trobades organitzades pel British Council amb els millors creadors de la escena britànica: www.britishcouncil.es/programas/arte/creative-economy/drama-dance