Date
Dilluns 22 de Octubre de 2018 - 15:00

En la seva nova temporada, el British Council llança un programa destinat a potenciar els intercanvis professionals en el sector de les indústries creatives amb especial èmfasi en les arts escèniques, el sector audiovisual, la música i la moda sostenible.En el marc de NEW UK DRAMA estem contents de presentar el taller:

POLÍTICA A LA SALA

taller al voltant de PALMYRA i EUROHOUSE - Bertrand Lesca i Nasi Voutsas

Els guanyadors del Total Theatre Award, Bertrand Lesca i Nasi Voutsas, creadors i intèrprets d'EUROHOUSE PALMYRA, compten amb una sòlida reputació al Regne Unit per l’original teatre polític que duen a terme. 

 En aquest taller-conferència, basat en la seva pròpia pràctica, Bert i Nasi exploren idees entorn del desacord, la frustració, l'odi i la reconciliació en la societat contemporània, utilitzant l'escenari com a espai per a la negociació artística i política. A través de discussions, improvisacions i música els alumnes es podran fer una idea de com  treballen Bertrand i Nasi.

Serà possible veure l'espectacle PALMYRA Y EUROHOUSE al Teatre Lliure del 19 al 21 d'octubre. http://www.teatrelliure.com/ca/programacio/tots-els-espectacles/eurohous...

Més informació sobre NEW DRAMA UK i el conjunt de trobades organitzades pel British Council amb els millors creadors de la escena britànica: https://www.britishcouncil.es/programas/arte/creative-economy/drama-dance