Una classe al British Council School
©

British Council

Benvinguts a la nostra escola

Oferim una educació britànica i bicultural d'alta qualitat. 

El British Council School no només proporciona un bon bagatge educatiu sinó una experiència vital per als seus alumnes de 2 a 18 anys. Els nostres alumnes acaben l'escola convertits en joves adults bilingües, amb una excel•lent formació acadèmica, uns sòlids valors socials, més segurs i més conscients de les seves capacitats. Després d'acabar els estudis, molts dels nostres alumnes aconsegueixen plaça a les millors universitats del Regne Unit, els Estats Units i altres països.

Fundat l'any 1940 a Madrid, el British Council School és l'única escola d'aquest tipus a Espanya. El nostre lema és Be the best you can be! (Sigues el millor que puguis ser). Els nostres alumnes són l'essència de tot el que fem, i el nostre objectiu és ajudar-los a assolir tot el seu potencial. El nostre programa acadèmic fomenta la passió i el domini de les llengües, la literatura, les arts dramàtiques, els esports i l'oratòria.

Pràctica pedagògica

Com a escola britànica situada a Espanya, fomentem tant la cultura espanyola com l'anglesa per garantir que els nostres alumnes gaudeixen del millor dels dos mons.

El nostre model pedagògic es basa en el currículum nacional britànic, que garanteix un estàndard educatiu únic i la consistència de la metodologia docent. Aconseguim treure el millor de cada alumne centrant-nos en les seves necessitats individuals i desenvolupant les seves millors capacitats.

Des del Foundation Stage fins a Secondary (de 2 a 16 anys), el 80% de les classes es fan en anglès. L'altre 20% de les classes és en espanyol i inclou llengua i literatura espanyola.

En el nivell de Secondary, el currículum s'ha adaptat de manera que els alumnes puguin presentar-se tant als exàmens britànics IGCSE com a les proves PAU d'accés a la universitat. Entre els 16 i els 18 anys els nostres alumnes segueixen el British Council BiBac® (Batxillerat espanyol bilingüe), un programa acadèmic únic dissenyat pel nostre equip docent. Els alumnes poden triar les assignatures i decidir si volen estudiar en anglès o en espanyol, reforçant d'aquesta manera la naturalesa multilingüe de la seva experiència educativa.

Per a més informació sobre el nostre plantejament acadèmic, visiteu la pàgina web del British Council School.

Els nostres valors

El nostre sistema educatiu es basa en cinc valors clau que sustenten el progrés acadèmic dels nostres alumnes i contribueixen al seu desenvolupament personal:

  • Resistència: la capacitat d'afrontar les dificultats i els fracassos.
  • Lleialtat: una qualitat que reforça el sentiment de pertinença i fomenta l'èxit en el treball en equip.
  • Cura: cuidar i respectar els altres fomenta la integració i el suport a l'alumne.
  • Flexibilitat: la capacitat de trobar solucions creatives i saber adaptar-se a múltiples situacions noves.
  • Repte: buscar desafiaments, superar els obstacles i aconseguir resultats òptims.

Admissions i matrícula

El període d'admissions comença a l'octubre per a les persones interessades en ingressar en el següent curs acadèmic. Organitzem jornades de portes obertes i visites guiades per a les famílies que estiguin interessades en l'escola.

Per a més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres a:

British Council School
c/ Solano 3-5-7
28223 Madrid
Telèfon: +34 91 337 5050
Correu electrònic: admisionescolegio@britishcouncil.es