MecalPro 2015
Date
Divendres 10 de Abril de 2015 - 16:00
Localització
CCCB, Barcelona

Un workshop  amb Ainslie Henderson, director, escriptor i presentador escocès que compta amb una llarga trajectòria en el món del curtmetratge.

El taller es dirà "Animaking Workshop" i buscarà il·lustrar als assistents sobre com fer titelles de stop-motion. 

El seu curtmetratge "Monkey Love Experiments" (2014), que va dirigir al costat del seu company habitual Will Anderson, ha estat nominat com a millor curt animat en els premis BAFTA d'aquest any.

En el workshop, Henderson mostrarà el vídeo en el qual està treballant actualment. I confiem que serà alguna cosa ben interessant, ja que es tracta d'un curtmetratge de 2 minuts de durada realitzat amb la tècnica del stopmotion, on els protagonistes seran titelles animats sent construïts a la vegada que estan sent animats. Parlarà del procés i convidarà als participants a fer alguna cosa semblant.

El taller tindrà una durada de 5 hores aproximadament i comptarà amb 6 participants com a màxim. Serà bastant proper i personal. Una experiència que sens dubte valdrà la pena (per explicar-la).

* Els participants hauran de portar material propi per construir titelles, com per exemple: pètals, plomes, ossos, monedes, tija, troncs, petites peces electròniques, boles de vidre (canicas).