Date
Dimarts 13 de Març de 2018

Què fer amb el nostre futur? El 13 de març, un 'supergrup' del futur es reunirà per primer cop a Barcelona. Aquest simposi organitzat per Atlas of the Future i el CCCB en col·laboració amb Ara, donarà veu als talents que avui en dia poden resoldre els reptes del nostre planeta gràcies a mètodes radicals.

Vine a conèixer als innovadors que troben solucions revolucionàries a problemes com l'alimentació, l'economia i l'energia, el canvi climàtic i l'escassetat d'aigua.

Atlas of the Future planteja problemàtiques molt humanes a aquests investigadors per ajudar a entendre millor les innovacions que podrien canviar el món. Podem alimentar a 10 mil milions de persones i no destruir el planeta? Podem tenir aigua i energia per a tothom? Són les ciutats les granges del futur? Com poden les comunitats controlar el seu propi subministrament d'energia? Pot el bestiar ajudar a guanyar la batalla contra el canvi climàtic? ¿La transparència és vital per a la sostenibilitat?

L'autora Gaia Vince; l'economista del segle XXI, Kate Raworth; i el futurista Mark Stevens respondran a aquestes preguntes al costat d'altres 10 investigadors de renom.