BCNegre and Denise Mina
Date
Dijous 28 de Gener de 2016 - 14:30 to Dissabte 06 de Febrer de 2016 - 00:58
Localització
various venues

BCNegra i BritLit CRIME

Una Nova Edat d'Or de la novel·la negra?

Cada país sembla estimar la seva literatura negra i té les seves pròpies convencions especials, tant a la pàgina ( o en llibre) com a la pantalla. Hi ha alguna cosa distintivament Britànica a la novel·la negra britànica? (I potser una mica distintivament escocesa sobre la novel·la policíaca escocesa?). Durant 10 dies a partir del 28 de gener al 06 de febrer podreu participar en una sèrie d'esdeveniments que us donarà l'oportunitat de descobrir-ho.

Aquest any Barcelona i Berlín estan units per l'amor a la novel·la negra. Si t’agrada la novel·la negra,  aquesta és una meravellosa oportunitat per submergir-te en línia i en trobades cara a cara amb guardonats autors del Regne Unit, i a Barcelona a partir d'una varietat de diferents països durant el festival BCNegra.

Seria UN CRIM perdre-t'ho
• 29  de gener  -  14h a 16h British Council, Carrer Amigó 83, Barcelona

Escriptors Philip Kerr, Val McDermid, Sophie Hannah, Bethan Roberts, i Kate Summerscale participaran en la taula rodona presidida per John Mullan en viu des de Berlín, seguida de una sessió Q & A (l'ús de Twitter). La sessió serà a anglès sense traducció.

https://www.britishcouncil.de/en/programmes/arts/literature-seminar

• 03  de febrer a les 16h al Liceu Conservatori Auditori, Nou de la Rambla, 88, Barcelona.

Elles no moren, elles són assassinats, les volem vives.

Joana Gallego, periodista; Denise Mina, escriptora; Orteu Alba, psicòloga; Anna Choi, agent dels Mossos d'Esquadra participen en una taula rodona per parlar de la violència de gènere i la seva presència a la premsa i la literatura. Moderador: Fátima Llambrich, periodista de TV3.

• 04 de febrer a la 13h al British Council (obert només per als estudiants del British Council), Carrer Amigó 83, Barcelona

En conversa amb:
Peter May, escriptor i guionista de televisió; Denise Mina, escriptora, dramaturga, novel·lista gràfica; Louise Welsh, periodista i escriptora. Parlaran de seus libres. La sessió serà a anglès sense traducció.

• 04 de febrer a les 17h al Liceu Conservatori Auditori, Nou de la Rambla, 88, Barcelona.

Glasgow, les illes i camps verds, recordant a William McIlvanney
Participants: Peter May, escriptor i guionista de televisió; Denise Mina, escriptora, dramaturga, novel·lista gràfica; Louise Welsh, periodista i escriptora parlaran de literatura criminal escocesa.

Totes les converses de Berlín seran transmeses en viu i les converses a Barcelona seran transmeses a través de Periscopi a Twitter.