The Table - Blind Summit Puppet Company
Date
Divendres 01 de Maig de 2015 - 00:00 to Dissabte 02 de Maig de 2015 - 00:00
Localització
Teatre Excorxador, Lleida

Aquesta 26a edició  de la Fira de Titelles de Lleida comptarà amb la companyia anglesa Blind Summit Theatre i el seu espectacle The Table, en col·laboració amb el British Council. Coneguts com els pioners i els mestres del titella al Regne Unit, Blind Summit està reinventant els titelles per al públic adult contemporani. Fundada el 1997, la companyia ha treballat en produccions arreu del món i les seves gires internacionals són contínues. Responsable del Voldemort de 18 m d'altura de la Cerimònia d'Inauguració dels Jocs de Londres el 2012, el seu èxit es deu a la seva accessibilitat, els seus titelles meravellosament treballats i en mostrar l'art del titella subtilment desgranat.

Amb un humor àcid i intel·ligent, TheTable és un homenatge catàrtic a l'art del titella, inspirat per Beckett, Yves Klein, la Bíblia i IKEA. Dues funcions per a un espectacle brillant, i molt divertit, que ningú s'hauria de perdre.

Un dels cinc millors espectacles contemporanis de titelles el 2013, segons el Sunday Telegraph. Primer Premi Festival Fringe d'Edimburg 2011 i Gran Premi del Festival Kontrapunkt (Polònia) 2013, entre molts altres reconeixements.