Jonathan Coe
Jonathan Coe
Date
Dimecres 11 de Gener de 2017 - 19:30

Una sàtira de l'estat-de-la-nació; Quina és la nova realitat al Regne Unit? Jonathan Coe et pot donar algunes respostes

El British Council presenta la temporada Brit'Lit, una àmplia selecció d'autors britànics coneguts i emergents que compartiran els seus pensaments i mètodes durant l'any 2017.

Com avanç de la temporada Brit'Lit, que es llançarà al març de 2017, estem encantats de convidar-, en col·laboració amb Anagrama, a conèixer Jonathan Coe el proper 11 de gener al British Council sobre el seu llibre Number 11 publicat el 2016, traduït a l'espanyol per Anagrama al gener.

Number 11 reflecteix la nova realitat al Regne Unit i és una seqüela del llibre de Jonathan Coe What a carve up.

La novel·la densament poblada segueix la vida de Rachel a través de la qual coneixem una gamma de personatges que revelen una imatge de l'actual Gran Bretanya. Les cinc seccions del llibre presenten un elenc una mica grotesc que participen en reality shows, investiguen assassinats o són empresonats, cadascun revelant una faceta diferent de la societat,

És en part una crònica desconcertant de l'actual direcció d'Anglaterra: el desmantellament de la salut pública, l'evasió fiscal dels molt rics, de l'emigració il·legal i en part una sàtira ferotge i hilarant de les elits econòmiques, de vegades una tradicional novel·la negra i una fantàstica història amb monstres. El resultat: una novel·la addictiva i l'exemple més recent del talent únic de l'autor qui sap construir tragèdies còmiques de gran profunditat,  tractant amb la boja realitat del món contemporani.

Participa en la conversa entre Kiko Amat i Jonathan Coe l'11 de gener a les 19:30h al British Council.

http://www.jonathancoewriter.com/

Tag icon
Arts