Lynne Segal
Date
Dimecres 22 de Març de 2017 - 18:00

Aquest any Kosmopolis 17, sota el titular de "Quan tot canvia", reuneix a destacats artistes i intel·lectuals britànics com PJ Harvey i Neu! Reekie! i Tom Morton, així com Lynne Segal.

Dins de la Brit'Lit Season, el British Council presenta Lynne Segal, una figura històrica de la lluita feminista, autora d'Is the Future Female? Troubled Thoughts on Contemporary Feminism, un llibre pioner en la matèria escrit fa trenta anys.

El seu últim llibre publicat, Out of Time: The Pleasures & Perils of Ageing, investiga com tractem l'envelliment en homes i dones. «Hem de mantenir-nos joves», escriu Segal, «sobretot les dones», i per això la seva conferència es titula "L'escàndol d'envellir". Segal parlarà de la doble vara de mesurar l'envelliment entre homes i dones .. Culturalment la pressió per romandre joves, amb interminables falses promeses per mantenir-nos sempre així, està en tots nosaltres, però especialment en les dones. Tal com escrivia Anna Barbauld (1743-1825), citada per Mary Wollstonecraft, «En l'imperi de la bellesa no hi ha punt mig / i la dona, sigui esclava o reina / ràpidament és menyspreada quan no adorada».

Tag icon
Artes