Hamlet , Maxine Peak
Maxine Peak - Hamlet
Date
Divendres 07 de Octubre de 2016 to Divendres 11 de Novembre de 2016
Localització
Varias localidades

Per celebrar el 400 aniversari de la mort de Shakespeare British Council i l'Obra Social la Caixa tenen el gust de presentar Maxine Peake en la versió fílmica de Hamlet, l'obra teatral de Sarah Frankcom aclamada per la crítica. Rodada amb vuit càmeres, aquesta excepcional producció de Hamlet captura l'esperit de l'obra per crear una experiència visceral i cinematogràfica.

El pare de Hamlet és mort i Dinamarca ha coronat a un nou rei. Consumit pel dolor Hamlet lluita per la venjança amb conseqüències devastadores. És l'obra definitiva sobre la lleialtat, l'amor, la traïció, l'assassinat i la bogeria. En aquesta nova versió simplificada, fresca i ràpida, Maxine Peake crea un Hamlet actual a la retransmissió de l'obra realitzada el 2014 al Royal Exchange.

El British Council ha donat suport a la versió cinematogràfica de la producció teatral de Sarah Frankcom (ja ho diem al principi) i que va tenir un enorme èxit esgotant-se totes les entrades al Manchester Royal Exchange al Regne Unit el 2014.

Aquesta obra es podrà veure en els CaixaForum següents entre octubre i novembre:

Caixa Forum Barcelona   7 de octubre 
Caixa Forum Palma     7 de octubre
Caixa Forum Tarragona       25 de octubre
Caixa Forum Madrid 2 de novembre
Caixa Forum Zaragoza  5 de novembre
Caixa Forum LLeida 11 de novembre

 

No perdin el oportunitat de veure els Shakespeare Shorts en els Caixa Fòrum en els propers mesos. Cliqueu aquí per a més informació.