Iain Sinclair
©

iainphoto0005 © Joy Gordon

Date
Dijous 14 de Maig de 2015 - 19:00 to Divendres 15 de Maig de 2015 - 23:59
Localització
CCCB, Barcelona

Iain Sinclair és un escriptor i productor anglès que ha fet de l'experiència amb el paisatge i l'entorn urbà l’ eix central de la seva obra. Considerat el rei de la psychogeografia , explora el món d’una forma particular.

Iain Sinclair és un prolífic escriptor de ficció, poesia i no ficció , autor de London Orbital : Un passeig per la M25 ( 2002 ).

S'ha fet famós per posar a Londres i els seus voltants com a tema central de les seves obres i se l’ ha comparat amb escriptors com William Blake i William Burroughs.

Les representacions de Sinclair de Londres ( en la ficció i no ficció) s'han associat amb el terme psicogeografia.

Simplement definit , això vol dir que la influència del lloc de les emocions s'explora i es fa explícit . Aquest concepte té les seves arrels en el situacionisme , i Sinclair descriu els territoris que examina amb això en ment . Ell explica la seva definició de la psicogeografia en una entrevista amb Stuart Jeffries : ' Per a mi, és una forma de psicoanalitzar la psicosi del lloc en el que m'ha tocat viure. Només ho estic explotant perquè crec que és una forma astuta d'escriure sobre Londres ' ( The Guardian , 24 d' abril de 2004)

Taquillas del CCCB

Taquilles del CCCB
Entrada: 3 €
Amics del CCCB, aturats, carnet de docent i jubilats amb la Targeta Rosa: gratuïta
Hi haurà servei de traducció simultània al català