Date
Dilluns 23 de Juliol de 2018 to Divendres 27 de Juliol de 2018

Dins del seu programa "Arts for change" i "UK New Drama", el British Council dóna suport a la segona edició de l'Escola d'Estiu del ICAF coorganitzada per ICAF Rotterdam i comuArt (Barcelona), amb la col·laboració del Festival Grec i en el marc de l'Obrador d'estiu de la Sala Beckett.

El ICAF, International Community Arts Festival és el festival d'art comunitari més gran del món. Cada tres anys es reuneixen artistes i participants de tots els continents a Rotterdam (Països Baixos) una ciutat de caràcter obrer, amb una àmplia diversitat cultural i uns dels ports més grans del món.

Del 22 al 27 de juliol, l'escola d'estiu d'aquest festival aterrarà a Barcelona amb 60 participants per establir possibles connexions professionals i nous projectes de cara al Festival 2020.

La catedràtica britànica Dra. Sheila Preston, responsable del Departament de Música, Escriptura i Arts Performativas de la Universitat d'East London i editora de diversos llibres sobre teatre aplicat dirigirà un curs d'una setmana sobre artistes com facilitadors en art comunitari.