The Tempest
The Tempest - Flute Theatre
Date
Diumenge 26 de Març de 2017

Flute Theatre és una companyia de teatre amb seu a Londres especialitzada en l’adaptació de peces de Shakespeare per a públics no convencionals, que compta amb integrants de prestigi del teatre clàssic britànic. La seva directora, Kelly Hunter, s’ha especialitzat en la investigació de l’experiència teatral per a infants amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista).

L’espectacle està basat en el Hunter Heartbeat Method – Shakespeare’s Heartbeat documentada per l’Ohio Stade University (EEUU) i la University College London (Regne Unit). 

La Tempesta és la culminació de quinze anys de feina, una adaptació de l’obra de William Shakespeare per a aquests nens i joves d’11 a 21 anys que s’ha representat fins a dia d’avui al Regne Unit, als Estats Units i a Madrid. 

No es tracta d’una versió fidel del text original, sinó d’un seguit dels jocs dramàtics sensorials esmentats, en els quals participen deu infants amb TEA del Centre d'Educació Especial Montserrat Montero de Granollers i els vuit integrants de La Kompanyia Lliure. 

No serà oberta al públic general ni es cobrarà entrada.

Amb aquesta iniciativa, el British Council demostra el seu compromís amb la protecció de la infància i la inclusió social de persones amb discapacitat en els seus programes d'art. Una tasca en la qual també destaca la participació en projectes com el festival Capacitats i participació amb l'Observatori de les Arts Escèniques Aplicades de Catalunya i el festival  una mirada Diferente, organitzat pel Centre Dramàtic Nacional a Madrid.

Tag icon
Artes