El Premi IELTS del British Council ha estat dissenyat per ajudar una persona altament qualificada, amb una gran motivació per seguir desenvolupant la seva carrera professional, i permetre-li demostrar que té el potencial per realitzar una contribució a la societat amb els seus estudis. 

El candidat guanyador farà palès el seu compromís amb la connexió en xarxa a la comunitat IELTS i la voluntat de compartir l’experiència amb altres candidats de l’IELTS. El Premi IELTS ja està disponible a Espanya i permetrà al candidat guanyador estudiar a l’estranger en qualsevol programa de grau o postgrau d’una institució d’educació superior que accepti l’IELTS com a part dels seus requisits d’admissió.

El Premi IELTS té un valor màxim de 10.000 euros, import que es destinarà exclusivament a cobrir els costos de las classes i que es pagarà directament a la institució.

Dates importants

 • Període de sol·licitud: fins el 4 de juny 2018.
 • Preselecció: del 4 a l'11 de juny 2018.
 • Presentació i entrevista als candidats preseleccionats: del 18 al 22 de juny 2018.
 • La carta d’acceptació de la institució en la qual el candidat desitja estudiar s’ha de rebre abans del 30 de juny 2018.
 • Anunci dels resultats: la setmana del 25 de juny 2018.

Criteris d’admissió

Per optar al Premi IELTS cal:

 • Tenir nacionalitat espanyola o el permís de residència a Espanya, i tenir 18 anys o més el dia 31 de desembre de 2018
 • Haver realitzat un examen de l’IELTS en un centre del British Council a Espanya i haver rebut un Test Report Form (TRF) oficial datat entre l'1 de juny 2017 i el 3 de juny 2018, emès pel British Council a Espanya.
 • Haver obtingut una puntuació global mínima de 6,5 en l’examen IELTS.
 • Tenir previst d’iniciar un programa de grau o postgrau a jornada completa a l’estranger durant l’any acadèmic que comença a partir del mes d'agost 2018.
 • Tenir previst d’estudiar en una institució d’educació superior que accepti l’IELTS com a part dels seus requisits d’admissió (comprova la Llista oficial d’institucions que reconeixen l’IELTS). 
 • Presentar una carta d’acceptació de la institució pertinent abans del 30 de juny 2018.

Presentació de la sol·licitud

 1. Has de realitzar un examen de l’IELTS en un centre del British Council a Espanya i rebre un Test Report Form (TRF) oficial datat entre l'1 de juny 2017 i el 3 de juny 2018, emès pel British Council a Espanya.
 2. Emplena el Formulari de sol·licitud en línia abans del 4 de juny 2018 a les 09:30 am.

Criteris de selecció

 • Inicialment les sol·licituds es revisaran per assegurar-se que compleixen els criteris d‘elegibilitat del Premi IELTS del British Council abans de ser avaluades per un comitè de representants del British Council/Educació Superior.
 • Es seleccionaran cinc candidats sobre la base de les seves sol·licituds, inclòs l’apartat de la seva carta de presentació.
 • Els candidats finalistes hauran de presentar documentació acreditativa de la seva sol·licitud, com ara una còpia del Test Report Form de l’IELTS i/o una còpia del seu document d’identitat.
 • Els candidats finalistes definitius seran convidats a l’oficina del British Council a Espanya per ser entrevistats per un comitè d’experts del British Council/Educació Superior. Se’ls demanarà que realitzin una breu presentació abans de l’entrevista per a la selecció final.

Data límit de sol·licitud

 • El termini acaba el dilluns 4 de juny 2018 a les 09:30 am. També et recomanem que et presentis als 'Global Study Awards'.

Preguntes Freqüents 

Quants candidats seran premiats?

Se seleccionarà un sol·licitant, el qual rebrà un premi d’un màxim de 10.000 euros destinats a ajudar-lo a pagar els costos de les classes.

Tinc una discapacitat. Puc fer la sol·licitud?

El Premi IELTS 2018 està obert a qualsevol persona amb discapacitat.

Quines despeses cobrirà el premi?

El premi només cobrirà les despeses de les classes d’un any acadèmic, fins a un màxim de 10.000 euros.

En quines universitats es pot utilitzar el premi?

Els alumnes poden utilitzar el premi en qualsevol Institució d’Educació Superior de qualsevol país fora d’Espanya que reconegui l’IELTS entre els seus requisits d’admissió per a graus o postgraus. Pots consultar la llista mundial d’institucions que reconeixen l’IELTS.

Tanmateix, l’IELTS cada vegada gaudeix de reconeixement en més llocs del món, així que si la Institució d’Educació Superior en la qual tens previst estudiar no figura a la llista et recomanem que et posis en contacte amb la institució en qüestió directament per tal de confirmar quins són els seus requisits més actuals. 

Puc enviar una sol·licitud si no he fet encara l'examen, tot i que estic inscrit o no tinc els resultats?

No, només pots fer la sol·licitud si ja tens la teva puntuació de l'IELTS i si aquesta compleix el requisit mínim de la nota global de l'6,5, amb un mínim de 6,5 en cadascun dels quatre components.

Puc enviar una sol·licitud si estic esperant la carta d’acceptació de la meva universitat?

Sí. Només els sol·licitants preseleccionats hauran de presentar una carta d’acceptació de la universitat a la qual assistiran abans del 30 de juny de 2018. Aquesta universitat ha d’aplicar les puntuacions de l’IELTS com a acreditació dels requisits d’admissió relacionats amb la llengua anglesa. 

Tinc una puntuació de l’IELTS vàlida. Puc participar-hi?

Pots presentar la teva sol·licitud per al Premi IELTS 2018 a Espanya si aportes un Test Results Form (TRF) de l’IELTS emès entre l’1 de juny de 2017 i el 3 de juny 2018 per un centre British Council d’Espanya.

He fet l’examen a la meva universitat, no en un centre del British Council. Puc presentar la sol·licitud?

Sí, sempre que l’examen hagi estat gestionat pel British Council en la teva escola o universitat i hagis rebut la teva puntuació en un Test Report Form (TRF) emès entre l’1 de juny de 2017 i el 3 de juny 2018 i segellat per un centre oficial del British Council a Espanya.

Puc optar a un Premi IELTS 2018 encara que ja rebi finançament parcial a través d’un altre programa o pla de préstecs?

Sí, pots fer-ho. Hauràs de donar els detalls de qualsevol altra font de finançament en realitzar la teva sol·licitud. De tota manera, si has presentat sol·licituds a d’altres autoritats, et recomanem que comprovis si aquestes autoritats et permeten rebre algun altre premi. 

Ja tinc una beca completa d’estudis. Puc sol·licitar aquest premi?

No.  Si reps una beca que cobreixi els costos complets dels estudis per a l’any 2018 després d’haver sol·licitat el Premi IELTS del British Council, ens n’hauràs d’informar immediatament i descartarem la teva sol·licitud.  Si detectem que no has facilitat informació completa sobre qualsevol altra beca, el British Council es reserva el dret de retirar o cancel·lar el Premi IELTS. 

Termes i condicions

Els empleats del British Council i els seus familiars (fins a segon grau) queden exclosos del programa del Premi IELTS 2018;

 • Les persones que desitgin presentar la seva sol·licitud per al Premi IELTS 2018 hauran d’assegurar-se que tinguin el seu propi accés a Internet. El British Council no és responsable d’ajudar amb l’accés a pàgines web ni de proporcionar cap altre tipus d’assistència tècnica a cap sol·licitant;
 • L’accés a la pàgina web del British Council està permès únicament d’acord amb els termes de funcionament del servidor corresponent i les condicions i especificacions tècniques o d’altra mena d’aquest programa;
 • Els sol·licitants són totalment responsables de l’emplenament complet i correcte de la sol·licitud i de la presentació de la seva informació de caràcter personal;
 • En presentar una sol·licitud per al Premi IELTS 2018, els sol·licitants donen el consentiment a la publicació dels seus noms a les pàgines web del British Council si són preseleccionats;
 • El Premi IELTS 2018 no és transferible i no pot ser utilitzat per cap altra persona que no sigui el candidat guanyador; 
 • El Premi IELTS 2018 es pagarà directament a la Institució d’Educació Superior en la qual estudiï el candidat guanyador, subjecte a la confirmació oficial per part del British Council que el candidat ha cursat la sol·licitud corresponent en l’esmentada institució.
 • El British Council no serà responsable de la pèrdua del Premi IELTS si l’organització no fos capaç de posar-se en contacte amb el candidat guanyador per problemes amb el seu correu electrònic, inclosos, amb caràcter no limitador, problemes tècnics;
 • El British Council es reserva el dret d’assignar o retirar el Premi IELTS 2018 a la seva discreció si el candidat guanyador no respongués al British Council, cosa que inclou la no presentació al British Council de la informació i documentació requerides abans de la data fixada. Després de la data límit, la responsabilitat del British Council quedarà extingida;
 • El candidat guanyador dóna el seu consentiment per aparèixer en anuncis rellevants relacionats amb el Premi IELTS 2018 i futurs programes de guardons, o per a la utilització del seu nom i fotografies o vídeos amb fins promocionals per part del British Council sense rebre cap mena de remuneració a canvi;
 • La participació en el programa del Premi IELTS 2018 implica el consentiment íntegre i sense reserves dels sol·licitants davant del British Council perquè la seva informació personal sigui registrada en un arxiu que es mantindrà d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal vigent a Espanya i conforme a la normativa del British Council. Els participants tenen dret a sol·licitar una còpia de la informació que el British Council té sobre ells i a sol·licitar al British Council l’esmena de la informació incorrecta o l’eliminació de la seva informació de caràcter personal, d’acord amb les estipulacions específiques de la legislació aplicable, per a la qual cosa caldrà que trametin un missatge de correu electrònic a ieltsaward.eu@britishcouncil.org
 • La informació que ens enviïs serà utilitzada a l’hora de considerar les teves possibilitats de ser elegit i la teva idoneïtat per al Premi IELTS 2018, així com per gestionar el procés de sol·licitud i lliurar el Premi a la Institució d’Educació Superior o al candidat guanyador; 
 • Tota la informació relativa als candidats serà eliminada un cop transcorregut un període de dos anys;
 • La decisió del comitè d’adjudicació és definitiva i no s’iniciarà cap intercanvi de correspondència;
 • La participació en el programa del Premi IELTS 2018 pressuposa i implica l’acceptació sense reserves de tots els termes i condicions inclosos en aquest document, juntament amb els documents addicionals que tot seguit s’indiquen.

Veure també

Enllaços externs