TERMINI DE SOL·LICITUD 2022 TANCAT - DESCOBREIX AQUÍ PRÒXIMAMENT QUI SERÀ EL NOSTRE GUANYADOR AQUEST ANY

El Premi IELTS t'ofereix fins a 10.000€ per als teus estudis i/o despeses d'allotjament (veure requisits).

L'any passat vam celebrar el 7è aniversari del nostre Premi-Beca British Council IELTS. Aquest programa és un dels més gratificants que patrocinem. Al llarg d'aquests 7 anys gràcies als nostres guanyadors hem viscut noves experiències i emocions i estem molt orgullosos del que estan aconseguint. En el nostre canal de YouTube podeu veure més històries.

El Premi IELTS del British Council a Espanya s'ha dissenyat per ajudar a una persona dinàmica, sociable, innovadora, que posseeixi una gran motivació per seguir desenvolupant la seva carrera professional i que pugui demostrar que té potencial per fer una contribució a la societat amb seus estudis. Aquest premi, a excepció d'altres, no està basat en l'expedient acadèmic

El Premi IELTS permetrà el candidat guanyador estudiar a l'estranger o a Espanya, en qualsevol programa de grau o postgrau en anglès, incloent alumnes que vagin a realitzar un curs d'Erasmus+ o un curs amb conveni entre universitats en qualsevol universitat del món que accepti IELTS . (Comprova la Llista oficial d'institucions que reconeixen l'IELTS). 

El Premi IELTS està dotat amb un màxim de fins a 10.000€, que aniran destinats a cobrer els costos de les classes i/o les despeses d'allotjament.

El candidat guanyador es convertirà en ambaixador del Premi IELTS i mostrarà la seva voluntat de compartir la seva experiència amb altres candidats en diferents mitjans.

Dates importants

 • Període de sol·licitud: fins al 30 juny 2022 (tancat)
 • Preselecció: 15 juliol 2022
 • Presentació i entrevista als candidats preseleccionats: 16 al 29 juliol 2022
 • Cerimònia de lliurament: 9 setembre 2022

Criteris d’admissió

Per optar al Premi IELTS cal complir els requisits següents - Noves dates pendent de confirmar.

 • Tenir nacionalitat espanyola o el permís de residència a Espanya, i tenir 18 anys o més el dia 31 de desembre de 2022.
 • Tenir previst realitzar un curs de grau o postgrau a jornada completa en anglès, a Espanya o a l'estranger, incloent aquells alumnes que vagin a realitzar un curs d'Erasmus+ o un curs amb conveni entre universitats en qualsevol universitat del món que accepti IELTS. (Comprova la Llista oficial d'institucions que reconeixen l'IELTS). El curs ha de començar entre agost i desembre de 2022.
 • Haver realitzat un examen de l’IELTS o IELTS Indicator amb el British Council entre l'1 de maig 2021 i el 30 de juny 2022.
 • Haver obtingut una puntuació global mínima de 6,5 en l’examen IELTS.
 • Presentar una carta d’acceptació de la institució pertinent abans del 15 de juliol 2022.

Presentació de la sol·licitud

Si estàs interessat inscriu-te aquí i et farem arribar la sol·licitud.

Criteris de selecció

 • Inicialment les sol·licituds es revisaran per assegurar-se que compleixen els criteris d‘elegibilitat del Premi IELTS del British Council abans de ser avaluades per un comitè de representants del British Council/Educació Superior.
 • Es seleccionaran cinc candidats sobre la base de les seves sol·licituds, inclòs l’apartat de la seva carta de presentació.
 • Els candidats finalistes hauran de presentar una còpia del seu resultat d'IELTS i una còpia del seu document d'identitat.
 • Els candidats finalistes definitius seran convidats a l’oficina del British Council a Espanya per ser entrevistats per un comitè d’experts del British Council/Educació Superior. Se’ls demanarà que realitzin una breu presentació abans de l’entrevista per a la selecció final.

Data límit de sol·licitud

 • 30 juny 2022, 23:59:59h (tancat)

Preguntes Freqüents 

Quants candidats seran premiats?

Se seleccionarà un sol·licitant, el qual rebrà un premi d’un màxim de 10.000 euros destinats a ajudar-lo a pagar els costos de les classes.

Tinc una discapacitat. Puc fer la sol·licitud?

El Premi IELTS està obert a qualsevol persona.

Quines despeses cobrirà el premi?

El premi contribuirà a cobrir les despeses de la teva formació acadèmica a la institució de la teva elecció durant un any acadèmic i/o d'allotjament, fins a un màxim de 10.000 euros.

En quines universitats es pot utilitzar el premi?

Els alumnes poden utilitzar el premi en qualsevol institució d'Educació Superior de qualsevol país inclòs Espanya que reconegui l'IELTS entre els seus requisits d'admissió per graus o postgraus. Pots consultar la llista mundial d'institucions que reconeixen l'IELTS o IELTS Indicator. No obstant això, l'IELTS cada vegada es reconeix en més llocs de l'món, així que si la Institució d'Educació Superior en què tens previst estudiar no es troba a la llista et recomanem que et posis en contacte amb aquesta institució directament per confirmar quins són seus requisits més actuals.

Puc enviar una sol·licitud si no he fet encara l'examen, tot i que estic inscrit o no tinc els resultats?

Si, pots completar la sol·licitud des de l'11 de maig i quedar pendent d'aconseguir una puntuació global de 6,5 - B2 MCERL.

Puc enviar una sol·licitud si estic esperant la carta d’acceptació de la meva universitat?

Sí. Només els sol·licitants preseleccionats hauran de presentar una carta d’acceptació de la universitat a la qual assistiran abans de (data pendent de confirmar). Aquesta universitat ha d’aplicar les puntuacions de l’IELTS com a acreditació dels requisits d’admissió relacionats amb la llengua anglesa.

Tinc una puntuació de l’IELTS vàlida. Puc participar-hi?

Pots presentar la teva sol·licitud per al Premi IELTS 2022 a Espanya si aportes un Test Results Form (TRF) de l’IELTS emès entre -pendent de confimar

Puc optar a un Premi IELTS encara que ja rebi un finançament parcial? A través d'un altre programa o pla de préstecs?

Sí, pots fer-ho. Hauràs donar els detalls de qualsevol altra font de finançament quan facis la teva sol·licitud. No obstant, si has presentat sol·licituds a altres autoritats, et recomanem que comprovis si aquestes autoritats et permeten rebre algun altre premi.

Termes i condicions

 • Els empleats del British Council i els seus familiars (fins a segon grau) queden exclosos del programa del Premi IELTS.
 • Les persones que desitgin presentar la seva sol·licitud per al Premi IELTS hauran d’assegurar-se que tinguin el seu propi accés a Internet. El British Council no és responsable d’ajudar amb l’accés a pàgines web ni de proporcionar cap altre tipus d’assistència tècnica a cap sol·licitant;
 • L’accés a la pàgina web del British Council està permès únicament d’acord amb els termes de funcionament del servidor corresponent i les condicions i especificacions tècniques o d’altra mena d’aquest programa;
 • Els sol·licitants són totalment responsables de l’emplenament complet i correcte de la sol·licitud i de la presentació de la seva informació de caràcter personal;
 • En presentar una sol·licitud per al Premi IELTS , els sol·licitants donen el consentiment a la publicació dels seus noms a les pàgines web del British Council si són preseleccionats;
 • El Premi IELTS no és transferible i no pot ser utilitzat per cap altra persona que no sigui el candidat guanyador; 
 • El Premi IELTS es pagarà directament a la Institució d’Educació Superior en la qual estudiï el candidat guanyador, subjecte a la confirmació oficial per part del British Council que el candidat ha cursat la sol·licitud corresponent en l’esmentada institució.
 • El British Council no serà responsable de la pèrdua del Premi IELTS si l’organització no fos capaç de posar-se en contacte amb el candidat guanyador per problemes amb el seu correu electrònic, inclosos, amb caràcter no limitador, problemes tècnics;
 • El British Council es reserva el dret d’assignar o retirar el Premi IELTS a la seva discreció si el candidat guanyador no respongués al British Council, cosa que inclou la no presentació al British Council de la informació i documentació requerides abans del 15 de juliol 2022. Després de la data límit, la responsabilitat del British Council quedarà extingida;
 • El candidat guanyador dóna el seu consentiment per aparèixer en anuncis rellevants relacionats amb el Premi IELTS i futurs programes de guardons, o per a la utilització del seu nom i fotografies o vídeos amb fins promocionals per part del British Council sense rebre cap mena de remuneració a canvi;
 • La participació en el programa del Premi IELTS implica el consentiment íntegre i sense reserves dels sol·licitants davant del British Council perquè la seva informació personal sigui registrada en un arxiu que es mantindrà d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal vigent a Espanya i conforme a la normativa del British Council. L'omissió de les dades de caràcter personal necessàries per a la correcta administració d'aquest Premi pot resultar en la no provisió de la mateixa. L'informem que totes les seves dades personals quedaran guardades en un arxiu controlat per la Delegació a Espanya de la Fundació British Council.
 • Per la present autoritza a la Delegació a Espanya de la Fundació British Council a utilitzar la seva informació personal per al procés de l'assignació de el Premi IELTS, administrar la seva sol·licitud i enviar les seves dades pel que fa a tot el que es derivi de la mateixa com el comunicar-se amb la institució d'Educació Superior que ha sol·licitat. Així mateix, autoritza a enviar la informació a la nostra Delegació a França, exclusivament per al propòsit anteriorment descrit, que utilitza el programari Wuffo / Survey Monkey Inc, on serà guardat i es regirà sota la normativa de protecció de dades de França. En cas, que el sol·licitant sigui menor de 18 anys, aquest consentiment ha de ser signat pels pares o tutors de sol·licitant.
 • Permís d'entrada: Si per qualsevol raó el candidat guanyador no obtingués el visat necessari per seguir els estudis al país de destinació, el British Council es guarda el dret de retirar el Premi IELTS al guanyador.
 • La informació que ens enviï serà utilitzada per a considerar les seves possibilitats de ser elegit i la seva idoneïtat per al Premi IELTS, així com per gestionar el procés de sol·licitud i enviar el Premi a la Institució d'Educació Superior o al candidat guanyador.
 • La decisió del comitè d'adjudicació és definitiva i no s'iniciarà cap intercanvi de correspondència.
 • La participació en el programa del Premi IELTS pressuposa i implica l’acceptació sense reserves de tots els termes i condicions inclosos en aquest document, juntament amb els documents addicionals que tot seguit s’indiquen.

Veure també

Enllaços externs