Two business English students talking with a teacher
©

British Council

ACCA

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) és un Organisme Mundial de referència per als comptables professionals.

Chartered Institute of Linguists – Diploma in Translation

British Council ofereix la possibilitat de realitzar el gener els teus exàmens del Diploma en Traducció (DipTrans) amb CIOL Qualifications.

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA)

Si desitges desenvolupar la teva carrera professional en comptabilitat i gestió d’empreses, CIMA és l’associació que busques. El programa CIMA ofereix una àmplia oferta d’assignatures dissenyades per a la gestió financera.

The Chartered Institute of Marketing

Chartered Institute of Marketing (CIM) és una organització internacional que ofereix certificacions en màrqueting i gestió d’empreses. Entre els seus certificats, s’inclouen el Professional Diploma in Marketing i el CAM Diploma in Digital Marketing.

The Chartered Insurance Institute

El Chartered Insurance Institute ofereix certificacions per al sector dels serveis financers i d’assegurances.

General Medical Council (PLAB)

L'examen Professional Linguistic Assessment Board (PLAB) de l'General Medical Council està dirigit a llicenciats en medicina que vulguin exercir al Regne Unit.

Institute and Faculty of Actuaries

L’Institute and Faculty of Actuaries és un organisme professional dedicat a la formació, el desenvolupament i la regulació dels actuaris.

NEBOSH (National Examination Board in Occupational Safety and Health)

El Certificat General Internacional de NEBOSH és l’acreditació en Seguretat i Salut Laboral més estesa del món.