Candidato de exámenes de Cambridge examinándose con el British Council

STEP (Sixth term examination paper) és un examen de matemàtiques àmpliament reconegut dissenyat per a avaluar als candidats a través de preguntes que són similars en estil a les matemàtiques de pregrau.

STEP és utilitzat per la Universitat de Cambridge, la Universitat de Warwick i l'Imperial College London. Altres universitats a vegades sol·liciten als candidats que realitzin l'examen STEP.

Visita aquesta pàgina web per a informació detallada sobre els tests STEP.

Dates i format d'examen

Examen Data d'examen Format d'examen
STEP 2 05/06/2024 Examen en paper
STEP 3 24/06/2024 Examen en paper

Dates de Registre

Examen Termini d'inscripció
STEP 30 d'abril 2024 a les 18:00 h.

Materials modificats: Per tal de poder processar la seva sol·licitud de materials modificats abans de la finalització del termini oficial del 30 d'abril 2024, el British Council Espanya precisa que la seva sol·licitud, a la qual haurà d'adjuntar les evidències mèdiques corresponents, es registri en els nostres sistemes abans del 18 d'abril 2024. Les sol·licituds amb evidències o documentació incompleta corren el risc de no tramitar-se a temps. Tingui en compte que el pagament de les seves taxes d'examen també haurà d'haver-se liquidat en aquesta data.

Taxes d'examen

Examen Taxes
STEP 2 351€/paper
STEP 3 351€/paper
STEP 2&3 702€/paper

Com registrar-se als exàmens Admissions Testing?

Pots presentar-te a l'examen STEP (Sixth term examination paper) al British Council.

Accedeix al formulari de matrícula enlínia  i completa'l amb les teves dades. A la part final del formulari i al peu d'aquesta pàgina trobaràs les nostres dades bancàries per efectuar el pagament de les taxes d'examen mitjançant transferència bancària.

Tota la informació sobre la seu i l’horari de l'examen es trametrà als candidats per correu electrònic aproximadament 7 dies abans de l'examen.