Un agraïment especial als nostres patrocinadors i socis per recolzar les nostres fires educatives britàniques a Malaga, Madrid i Barcelona.

Logotip Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

El CIAJ - Centre d'Informació i Assessorament per a Joves. Som un equipament gestionat pel Departament de Joventut de l'Àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona.

 

Circulo formación logotipo

Circulo Formación

Círculo Formación és una firma especialitzada en prestar serveis integrals de màrqueting, comunicació i consultoria a diferents sectors, especialment al sector educatiu, oferint solucions de màrqueting, reclutament i gestió eficients a Universitats, Escoles de Negocis, Col·legis i Instituts.

Find out more about Circulo Formación.

Gradomania logotip

Gradomania

La informació més completa sobre Graus universitaris, Cicles de Formació Professional i Ensenyaments Artístics.

Mastermania

Mastermania

Portal informatiu amb la informació més completa sobre màsters universitaris, màsters professionals i postgraus, a Espanya i l'estranger.

 

Logotip de NABSS

NABSS

L'Associació Nacional de Col·legis Britànics a Espanya existeix per defensar els interessos dels membres i per ajudar a mantenir la qualitat de l'educació britànica a Espanya.

Logotipo del grupo Siena

Siena

El grup Siena és l'editorial líder en publicacions especialitzades dirigides a la comunitat educativa. Porten més de 140 anys posant a disposició de professors, pares i alumnes la millor informació educativa.