Un agraïment especial als nostres patrocinadors i socis per recolzar les nostres fires educatives britàniques a Madrid i Barcelona.

Logotip Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona

El CIAJ - Centre d'Informació i Assessorament per a Joves. Som un equipament gestionat pel Departament de Joventut de l'Àrea de Drets Socials de l'Ajuntament de Barcelona.

 

Aseproce logotip

ASEPROCE

ASEPROCE és una organització sense ànim de lucre fundada el 1987 amb l'objectiu de promoure la qualitat i professionalitat de les empreses del sector i defensar els interessos dels estudiants.

Circulo formación logotipo

Circulo Formación

Círculo Formación és una firma especialitzada en prestar serveis integrals de màrqueting, comunicació i consultoria a diferents sectors, especialment al sector educatiu, oferint solucions de màrqueting, reclutament i gestió eficients a Universitats, Escoles de Negocis, Col·legis i Instituts.

Find out more about Circulo Formación.

logotipo de la red de centros escuelas católicas

Escoles Catòliques

Escoles Catòliques és una entitat que representa 2003 centres educatius a tot el territori espanyol. Escoles Catòliques és la marca de FERE-CECA, que agrupa els titulars dels centres educatius catòlics des de 1957, i d'Educació i Gestió, organització empresarial d'aquests centres des de 1989. Entre les activitats de la nostra entitat es troben les de representar els interessos i les llibertats civils, religioses i pedagògiques, dels centres d'ensenyament, promocionar la gestió del coneixement i l'assessorament innovador i contribuir al desenvolupament tècnic i pedagògic de les persones que formen part dels nostres centres.

 

Gradomania logotip

Gradomania

La informació més completa sobre Graus universitaris, Cicles de Formació Professional i Ensenyaments Artístics.

Mastermania

Mastermania

Portal informatiu amb la informació més completa sobre màsters universitaris, màsters professionals i postgraus, a Espanya i l'estranger.

 

Logotip de NABSS

NABSS

L'Associació Nacional de Col·legis Britànics a Espanya existeix per defensar els interessos dels membres i per ajudar a mantenir la qualitat de l'educació britànica a Espanya.

Logotipo del grupo Siena

Siena

El grup Siena és l'editorial líder en publicacions especialitzades dirigides a la comunitat educativa. Porten més de 140 anys posant a disposició de professors, pares i alumnes la millor informació educativa.