Customer Services
©

British Council

Com matricular-te amb nosaltres

Vols que t'ajudem a trobar el curs que s'adapti millor a les teves necessitats o a les dels teus fills? Segueix aquests senzills passos per començar a millorar  l’anglès des del primer dia.

PAS 1: reserva una cita amb nosaltres

Necessitem conèixer-vos per poder aconsellar-quin curs és el que us ajudarà a aconseguir els vostres objectius en anglès.

NENS DE 2 A 8 ANYS No cal que els nens entre 2 i 8 anys realitzin una prova de nivell. Si vols saber més sobre el centre i les nostres classes, pots concertar una cita al teu centre per tal que el nostre equip t'orienti sobre la millor forma amb la qual el teu fill aprendrà anglès durant els seus primers anys. Per reservar una cita, selecciona la teva ciutat en els enllaços de la següent secció.
NENS A PARTIR DE 8 ANYS I ADULTS

Reserva una cita per fer una prova de nivell, seleccionant el teu centre a continuació: 

BARCELONA: Demana cita per a la prova de nivell a Barcelona. Volem ajudar-te a trobar el curs que s’adapta més a les teves necessitats o a les del teu fill / a. Reserva a continuació la prova de nivell d'anglès i un dels nostres experts et mostrarà el curs més adequat perquè compleixis els teus objectius. Si no trobes una cita que t’encaixi, pots trucar-nos al 93 241 97 00

BILBAO

COMUNIDAD DE MADRID:

-ALCOBENDAS

-LAS ROZAS

-MADRID-CHAMBERÍ

-SOMOSAGUAS

-VILLAVICIOSA

PALMA

SEGOVIA

VALENCIA

PAS 2: Prova de nivell

Per poder oferir-vos un curs que s'adapti a les vostres necessitats, necessitem conèixer el vostre nivell d'anglès.

- Nens entre 8 i 17 anys -

  • Vine amb el teu fill al nostre centre el dia i l'hora de la cita, i li realitzarem una prova de nivell d'uns 45 minuts.
  • Un expert en l'ensenyament de l'anglès us indicarà quin curs és el que més adequat per al seu nivell i edat

- Adults a partir de 18 anys -

  • Realitza la prova de nivell escrita línia d'uns 30 minuts. Només has de seguir l'enllaç que t'enviarem a la teva correu electrònic després de reservar la cita al centre.
  • Vine al centre el dia i l'hora de la cita. Et farem la prova de nivell oral en el centre (uns 15 minuts) i et donarem el resultat de la teva prova escrita línia.
  • Un expert en l'ensenyament de l'anglès resoldrà els teus dubtes i t'aconsellarà quin camí seguir perquè aconsegueixis tots els teus objectius en anglès.

PAS 3: atenció al client

El nostre personal resoldrà els vostres dubtes i us informarà de les diferents opcions de pagament perquè puguis accedir al teu curs. Ja estàs matriculat!