Customer Services
©

British Council

Com matricular-te amb nosaltres

Vols que t'ajudem a trobar el curs que s'adapti millor a les teves necessitats o a les dels teus fills? Segueix aquests senzills passos per començar a millorar l’anglès des del primer dia.

Necessitem conèixer-vos per a poder aconsellar-vos quin curs és el que us ajudarà a aconseguir els vostres objectius en anglès, d’aquesta manera, començar la matrícula amb nosaltres si ho desitgeu. 

ADULTS

Accedeix al formulari de contacte i et trucarem per a parlar dels cursos, preus i formes de pagament. Si t'interessen els nostres cursos i procedeixes a matricular-te, faràs la prova de nivell amb un dels nostres professors.

Accedeix aquí al formulari de contacte

NENS DE 2 A 7 ANYS

No cal que els nens entre 2 i 7 anys realitzin una prova de nivell. Si vols informació sobre cursos per a nens, reserva una cita online i el nostre equip t'orientarà sobre la millor forma perquè el teu full aprengui anglès durant els seus primers anys.

 Reeserva la cita online aquí

NENS A PARTIR DE 8 ANYS

Rebreu un enllaç a la prova de nivell escrita en l'email de confirmació de la cita, que l'alumne haurà de completar abans de la cita online.

El dia de la cita, un professor us atendrà, comentarà el nivell d'anglès del futur alumne i us aconsellarà sobre els cursos que millor s'adapten a les vostres necessitats. 

Reserva la cita online aquí