Customer Services
©

British Council

Com matricular-te amb nosaltres

Vols que t'ajudem a trobar el curs que s'adapti millor a les teves necessitats o a les dels teus fills? Segueix aquests senzills passos per començar a millorar l’anglès des del primer dia.

Necessitem conèixer-vos per a poder aconsellar-vos quin curs és el que us ajudarà a aconseguir els vostres objectius en anglès, d’aquesta manera, començar la matrícula amb nosaltres si ho desitgeu. 

ADULTS
  • Accedeix aquí al formulari de contacte i et trucarem per a parlar dels cursos, preus i formes de pagament.
  • Si t'interessen els nostres cursos i procedeixes a matricular-te, faràs la prova de nivell amb un dels nostres professors.
NENS DE 2 A 7 ANYS
  • No cal que els nens entre 2 i 7 anys realitzin una prova de nivell. Si vols informació sobre cursos per a nens, reserva una cita online aquí i el nostre equip t'orientarà sobre la millor forma perquè el teu full aprengui anglès durant els seus primers anys. La cita online serà a través d'una videotrucada en Zoom, amb un enllaç que rebreu per email.

 

NENS A PARTIR DE 8 ANYS
  • Reserva la cita online aquíLa cita online serà a través d'una videotrucada en Zoom amb un enllaç que rebreu per email.
  • Rebreu un enllaç a la prova de nivell escrita en l'email de confirmació de la cita, que l'alumne haurà de completar abans de la cita online.
  • El dia de la cita, un professor us atendrà, comentarà el nivell d'anglès del futur alumne i us aconsellarà sobre els cursos que millor s'adapten a les vostres necessitats.