©

British Council

Desenvolupa el teu anglès i impulsa la teva carrera

Tens un bon nivell però et falta soltesa en entorns laborals específics? Els nostres cursos de Business estan destinats a professionals que necessitin adquirir les habilitats lingüístiques per a comunicar-se i interactuar amb confiança en situacions de negocis.

COMPETEIX AMB EFICÀCIA EN MERCATS INTERNACIONALS

Aquest curs de Business English t'oferirà una oportunitat de formació única per desmarcar-te i competir amb eficàcia en els mercats internacionals.

El programa, impartit per professors amb gran experiència i àmpliament qualificats, se centra en el desenvolupament de competències comunicatives per a un entorn laboral i social. Té un enfocament pràctic perquè milloris i repassis el teu anglès escrit i parlat en diferents situacions professionals com reunions, conferències i presentacions, tant en persona com per telèfon. Aprendràs les claus per realitzar un informe en anglès, comunicar-te amb soltesa en un dinar de negocis o destacar en una entrevista de treball.

Mitjançant una barreja equilibrada d'activitats i exercicis, i el suport del teu professor, aconseguiràs desenvolupar la teva capacitat de sortir-te'n amb llibertat i transmetre el teu missatge amb claredat en llengua anglesa sigui quin sigui el teu entorn professional.

Resum del curs

DURADA: 10 setmanes

NIVELLS: B2-C1

Què aprendràs en aquest curs

Amb el nostre programa d'anglès per als negocis podràs:

  • planificar reunions i presentacions.
  • rebre i realitzar trucades de telèfon.
  • redactar correus electrònics i informes.
  • assistir a conferències.
  • servir l'anglès en situacions informals relacionades amb el món dels negocis.
  • reforçar la teva imatge professional i contactar amb altres professionals d'altres nacionalitats.

Les teves opcions d'estudi

El nostre curs d'anglès per als negocis comprèn entre 30 i 40 hores lectives cada trimestre. D'aquesta manera podràs decidir quin programa s'adapta millor al teu ritme de vida.

Coneix totes les opcions, horaris i preus a la teva ciutat:

Barcelona

Madrid