Els professors, aquesta és la principal garantia del British Council
CERQUES CURSOS ONLINE AMB PROFESSOR? ENTRA AQUÍ PER A CONÈIXER LA NOSTRA NOVA PLATAFORMA MYCLASS ONLINE

ELS NOSTRES MÒDULS DE BUSINESS

Duració

Mòduls de 30 hores combinables per a configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis. Podràs combinar-los per a formar el teu curs de 60, 90 o 120 hores.

Nivells

D'intermedi a avançat (B2 - C2)

Què aprendràs

Amb els nostres mòduls d'anglès per als negocis podràs:

  • planificar reunions i presentacions.
  • rebre i realitzar trucades de telèfon.
  • redactar emails i informes.
  • assistir a conferències.
  • emprar l'anglès en situacions informals relacionades amb el món dels negocis.
  • reforçar la teva imatge professional i contactar amb altres professionals d'altres nacionalitats.

DESENVOLUPA EL TEU ANGLÈS I IMPULSA LA TEVA CARRERA

Tens un bon nivell d'anglès però et falta soltesa a l'hora d'emprar-ho en el treball? Els nostres mòduls de Business estan destinats a professionals que necessitin cursos d'anglès de negocis per adquirir les habilitats lingüístiques per a comunicar-se i interactuar amb confiança en entorns d'empreses.

COMPETEIX AMB EFICÀCIA EN MERCATS INTERNACIONALS

 Aquests mòduls de Business English t'oferiran un avantatge competitiu únic, que et permetrà desmarcar-te i competir amb eficàcia en els mercats internacionals.

El programa, impartit per professors amb gran experiència i àmpliament qualificats, es focalitza en el desenvolupament de competències comunicatives per a un entorn laboral i social global. Posseeix un enfocament pràctic perquè milloris i consolidis la teva expressió oral i escrita en situacions professionals com a reunions, conferències i presentacions, tant en persona com per telèfon. Aprendràs les claus per a realitzar un informe, comunicar-te en anglès amb fluïdesa en un esmorzar de negocis amb una bona pronunciació o destacar en una entrevista de treball.

A través d'una sèrie equilibrada d'activitats i exercicis, i del suport del teu professor, aconseguiràs desembolicar-te amb confiança i transmetre els teus missatges amb claredat, sigui com sigui el teu entorn professional.

Les teves opcions d'estudi

Cadascun dels nostres mòduls comprèn 30 hores de classes. Podràs combinar-los per a configurar el teu curs de 60, 90 o 120 hores.

Descobreix totes les opcions, horaris i preus disponibles a la teva ciutat: