Cursos de inglés trimestrales para adultos

Estabilitat i progrés

Els nostres cursos presencials trimestrals desenvolupats per experts et donen l'estabilitat que necessites per a aconseguir un objectiu clar: pujar de nivell, preparar-te per a un examen i obtenir el certificat amb garanties. El nostre equip podrà donar-te tots els detalls.

Durada

Curs trimestral de 30 hores (3 hores setmanals) impartit en les següents dates:

  • Octubre - desembre
  • Gener - març
  • Abril - juny

Nivells

Des de nivell bàsic (A2) fins a avançat (C2). Consultar disponibilitat en cada centre.

Què aprendràs

Pots triar entre cursos de General English i cursos específics de preparació d'exàmens de Cambridge.

Enfocament dinàmic i comunicatiu

Gràcies a l'enfocament comunicatiu de les nostres classes, podràs aprendre l'idioma d'una forma més efectiva. Et permetrà utilitzar l'anglès de manera dinàmica i interactiva, a través de diferents activitats que t'ajudaran a guanyar la soltesa que necessites.

Anglès per a la vida real i quotidiana

Viatja, estudia i treballa en un ambient internacional sense que l'idioma sigui una barrera. Amb els nostres cursos trimestrals tindràs les eines per a poder fer-ho.

Mètode desenvolupat i impartit per experts

Comptem amb veritables experts en l'ensenyament de l'anglès, amb experiència i certificacions internacionalment reconegudes. Ens permet garantir una qualitat d'ensenyament excel·lent.

On s'imparteixen, preus i horaris

Els cursos s'imparteixen en els següents centres; tria el teu per a veure la informació referent a preus i horaris.

English Extra

Complementa la teva formació amb el nostre programa gratuït English Extra, on podràs accedir a multitud d'activitats perquè reforcis l'après en classe.

Ens prenem l'anglès molt seriosament

Invertim tots els nostres ingressos en projectes educatius i culturals al voltant del món. Això ens permet oferir-te la millor formació en anglès a nivell global.