L'enfocament personal, quan el necessites

Perfecciona les teves habilitats d'anglès de manera divertida i interactiva, amb l'ajuda del nostre excel·lent servei de tutors personals, creat d'acord amb les teves necessitats. Per a tot el que desitgis aconseguir amb el teu aprenentatge de l'anglès, els nostres tutors t'ajudaran a tenir èxit, servint-te com a assessors, entrenadors i guies.

Què és EnglishScore Tutors?

EnglishScore Tutors és un servei personal que ofereix classes d'anglès particulars de 30 minuts amb professors aprovats pel British Council. Tant si estàs aprenent anglès per a desenvolupar la teva carrera professional, o per a viatjar, EnglishScore Tutors és una forma interactiva i divertida per a desenvolupar els coneixements que necessites. 

Els nostres professors altament qualificats desenvoluparan un pla d'estudis enfocat a aconseguir els teus objectius, i com a tutors, trobaran un ritme i un enfocament que s'adeqüi amb tu. Es tracta de sessions de conversa dissenyades perquè aconsegueixis parlar amb confiança.

Aprenentatge personalitzat i flexible

Les nostres sessions personalitzades estan completament adaptades a les teves necessitats. Tria un tema o una competència que vulguis millorar, o bé, selecciona-la del pla d'estudis. Si no estàs segur/a, pots demanar una recomanació al teu professor. Al final de cada classe, el teu professor et deixarà comentaris detallats sobre el teu acompliment oral.

Els nostres professors estan disponibles 24/7 - inclosos els caps de setmana i festius, perquè puguis planificar les teves classes en l'horari que més et convingui.

Comença ara

No és necessari realitzar descàrregues. L'única cosa que necessites és un ordinador, Google Chrome, una webcam, un micròfon i connexió a Internet.

Després de la teva primera classe, podràs accedir a un pla d'estudis personalitzat i complet, que inclou gramàtica i temes de conversa per a treballar amb el teu professor. Pots programar les teves properes sessions de 30 minuts amb el teu professor amb packs de 3, 10 o 20 sessions.

Aprèn dels millors

Els nostres professors disposen d'una experiència única per a entendre els coneixements d'anglès necessaris per a aconseguir l'èxit en qualsevol lloc de treball d'avui dia. Cada professor disposa d'una qualificació d'ensenyament i també ha treballat en ambients professionals en diversos sectors, incloent banca, màrqueting, vendes, recursos humans i molts més.

Pots conèixer als nostres professors a través de presentacions breus de vídeo per a entendre millor la seva experiència professional, formació i accent.

El nostre sistema t'ajuda a mantenir-te al dia, monitorar el teu progrés i aconseguir els teus objectius