IELTS Courses
©

British Council

Aconsegueix la puntuació que necessites

En els nostres mòduls de preparació d'IELTS podràs preparar la prova per a obtenir la puntuació que necessites i complir les teves metes en anglès.

Duració, dates i horari

  • Mòdul de 10 hores - 190€
Data d'inici Data de finalització Horari
Dilluns 29 de juny Dijous 2 de juliol 10:35-13:05
Dilluns 6 juliol Dijous 9 de juliol 16:05-18:35
Dilluns 13 de juliol Dijous 16 de juliol 10:35-13:05

Nivells

D'intermedi a avançat (B1-C2)

Què aprendràs

Amb el mòdul de preparació d'IELTS podràs:

  • comprendre l'estructura de l'examen de IELTS repassant totes les parts que el componen: comprensió lectora i auditiva i expressió oral i escrita
  • aprendre les tècniques d'estudi i desenvolupar les competències lingüístiques necessàries per a l'examen
  • preparar-te per l'examen. Aprendràs la gramàtica i el vocabulari necessaris i practicaràs la teva expressió oral i escrita

EN QUÈ CONSISTEIX?

Aquests mòduls de preparació d'IELTS et permetran preparar la prova amb professors experts en l'examen perquè puguis arribar amb confiança el dia de la prova.

Aprendràs la tècnica que has d'emprar en les diferents parts de l'examen i et donarem consells i informació sobre la prova des d'una perspectiva única. D'aquesta manera adquiriràs els coneixements necessaris per aconseguir el resultat que desitges i complir les teves metes acadèmiques i professionals a Espanya i l'estranger.

IELTS

IELTS (International English Language Testing System) és l'examen d'anglès més popular a nivell mundial per treballar i estudiar a l'estranger. De fet, és l'únic acceptat per tots els països per a fins d'immigració.

Aquest examen consisteix en quatre proves: listening, reading, writing and speaking, en què els candidats poden obtenir una puntuació de l'1 al 9. A més hi ha dos mòduls o versions diferents d'IELTS: academic, requerit habitualment per institucions educatives, i general training, requerit habitualment per organismes d'immigració.