©

British Council

Parla des de la primera classe

Una part important d'aprendre anglès consisteix en parlar-lo i escriure'l correctament. Amb els nostres cursos de comunicació aconseguiràs guanyar soltesa en diferents aspectes de l'anglès, realitzant activitats dirigides pel teu professor en què es treballen habilitats comunicatives com l'expressió oral i escrita.

COMUNICA'T AMB CONFIANÇA

En el nostre curs d'anglès de comunicació per adults treballaràs en parelles o en grups amb la supervisió del teu professor, que t'orientarà perquè desenvolupis tot el teu potencial comunicatiu en aquest idioma.

A més tindràs l'oportunitat d'experimentar amb diversos tipus de llenguatge en diferents contextos comunicatius, tant formals com informals, en els quals aprendràs a expressar les teves opinions i interessos, a emprar de forma precisa expressions socials quotidianes, i a utilitzar de forma espontània les pauses naturals de l'anglès. Desenvoluparàs estratègies efectives perquè el teu diàleg sigui fluid i natural alhora que vas guanyant seguretat en parlar i escriure en anglès.

Parla, practica, millora la pronunciació i l'entonació, i comunica't en anglès amb confiança des del primer dia.

Resum del curs

DURADA: trimestral o intensiu. Descobreix a continuació les opcions disponibles en cadascuna de les ciutats.

NIVELLS: B1-C2

Què aprendràs en aquest curs

Depenent de l'àrea específica que triïs, el curs de comunicació t'ajudarà a:

  • practicar el teu anglès i tenir més fluïdesa parlant.
  • desenvolupar noves habilitats comunicatives.
  • experimentar amb diferents tipus de llenguatge relacionat amb diferents contextos: emprar expressions socials quotidianes, expressar els teus interessos i opinions, debatre amb altres o realitzar presentacions en anglès.

Les teves opcions d'estudi

Els nostres cursos de comunicació comprenen entre 20 i 40 hores lectives trimestrals. D'aquesta manera tindràs l'oportunitat de triar el programa que millor s'adapti al teu ritme de vida.

Descobreix les opcions, horaris i preus a la teva ciutat:

Barcelona

Madrid