Et treus la por per a desembolicar-te vagis on vagis
CERQUES CURSOS ONLINE AMB PROFESSOR? ENTRA AQUÍ PER A CONÈIXER LA NOSTRA NOVA PLATAFORMA MYCLASS ONLINE

EL NOSTRE MÒDUL DE COMUNICACIÓ SPEAKING

Duració

Mòduls de 30 hores combinables per a configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis. Podràs combinar-los per a formar el teu curs de 60, 90 o 120 hores.

Nivells

D'intermedi a avançat (B1 - C2)

Què aprendràs

Depenent de l'àrea específica que triïs, el curs de comunicació t'ajudarà a:

  • practicar el teu anglès i guanyar més fluïdesa parlant.
  • desenvolupar noves habilitats comunicatives.
  • experimentar amb diferents tipus de llenguatge aplicats a diferents contextos: emprar expressions col·loquials, expressar els teus interessos i opinions, debatre amb els teus companys o realitzar presentacions en anglès.

PARLA DES DE LA PRIMERA CLASSE

Una de les principals metes de qualsevol estudiant d'anglès és aprendre a parlar-ho correctament. Amb el nostre mòdul de comunicació Speaking aconseguiràs guanyar soltesa en les facetes comunicatives de l'idioma, realitzant activitats dirigides pel teu professor en les quals es treballen l'expressió oral.

COMUNICA'T AMB CONFIANÇA

En les nostres classes de conversa d'anglès treballaràs en parelles o en grups sota la supervisió del professor, que t'anirà orientant perquè desenvolupis tot el teu potencial comunicatiu en aquest idioma.

A més tindràs l'oportunitat d'experimentar amb diversos tipus de llenguatge en diferents contextos comunicatius, tant formals com informals, en els quals aprendràs a expressar les teves opinions i interessos, a emprar de forma precisa expressions socials quotidianes, i a utilitzar de forma espontània les pauses naturals de l'anglès. Desenvoluparàs estratègies efectives perquè el teu diàleg sigui fluid i natural alhora que vas guanyant seguretat parlant en anglès.

Parla, practica, millora la pronunciació i l'entonació, i comunica't en anglès amb confiança des del primer dia. En els nostres mòduls de Speaking Skills guanyaràs soltesa conversant en anglès i tindràs múltiples oportunitats de millorar la teva fluïdesa.

Les teves opcions d'estudi

Descobreix totes les opcions, horaris i preus disponibles a la teva ciutat: