Com tu, volem ajudar el teu fill a desenvolupar la seva capacitat de comunicar-se en anglès a més d’altres habilitats clau perquè puguin arribar al seu màxim potencial. Per aquest motiu hem desenvolupat Learning Time with Timmy, un programa que el submergirà en l’aventura d’aprendre anglès i amb el qual podreu continuar treballant a casa.

Podràs proporcionar al teu fill hores de diversió mentre aprèn anglès amb la nostra nova sèrie de YouTube i les nostres Apps. Aquest material està dirigit a alumnes de dos a cinc anys que estan aprenent anglès com a segona llengua, i també són ideals per a aquells nens la llengua materna dels quals és l’anglès i estiguin desenvolupant el seu vocabulari.

Descobreix la sèrie de YouTube Learning Time with Timmy

La sèrie infantil Learning Time with Timmy està disponible a YouTube de forma gratuïta. Està inspirada en el curs Learning Time with Timmy, de manera que t’assegurem que aconseguirem despertar l’atenció dels més petits amb un material de qualitat. El nostre enfocament holístic permet identificar els objectius d’aprenentatge de cada capítol perquè el teu fill desenvolupi les seves habilitats lingüístiques a més de la seva creativitat, la imaginació i molt més.

El teu fill aprendrà noves paraules, cantarà i farà activitats amb en Timmy i els seus amics!

Descobreix a YouTube la sèrie infantil Learning Time with Timmy aquí

Baixa’t les Apps

Les tres apps Learning Time with Timmy proporcionaran hores de diversió per al teu fill. A través dels jocs de cada App podrà aprendre més de 200 paraules en anglès i practicarà habilitats de desenvolupament, com la coordinació visomotriu o la concentració.

  • Timmy's First Words in English - Learning Time with Timmy
  • Timmy's Learning New Skills - Learning Time with Timmy
  • Timmy's Starting to Read - Learning Time with Timmy

Desenvolupades pels nostres experts en l’ensenyament de la llengua anglesa, aquestes Apps complementen allò que el teu fill aprendrà a classe. Desenvoluparan les seves habilitats lingüístiques i el prepararan per iniciar la lectura. 

Pots baixar-te el paquet d’Apps des de l’Apple App Store, o de forma individual des de Google Play.