Date
Divendres 13 de Abril de 2018 to Diumenge 15 de Abril de 2018

El British Council, al Teatro Real de Madrid i el Royal Ballet de Londres uneixen forces per crear Dance in the City, un nou projecte de dansa inclusiva que consisteix a posar en peu un flashmob col·laboratiu que tindrà lloc de forma simultània la tarda del divendres 22 de juny en espais públics de més de 20 ciutats espanyoles.

Com a punt de partida busquem a formadors procedents del món de la dansa de tot Espanya per col·laborar en el projecte, tant en la co-creació de la coreografia del flashmob com en el seu ensenyament posterior als futurs participants: tant professionals com aficionats, amb o sense diversitat funcional i independentment de la seva edat, nivell de pràctica o condició física.

Per preparar la coreografia, dos membres del Royal Ballet estaran al Teatro Real de Madrid entre el 13 i 15 d'abril de 2018 per crear, juntament amb els formadors espanyols, una peça de tres minuts de durada basada en la nova adaptació de Llac de dels Cignes realitzada pel prestigiós coreògraf britànic Liam Scarlett.

Si ets responsable d'una associació o escola de dansa o estàs a càrrec d'un col·lectiu capaç de disseminar la coreografia, et convidem a presentar la teva candidatura per participar en aquest workshop excepcional del Royal Ballet.

Pots inscriure't en aquest formulari fins al 3 d'abril. Et confirmarem abans del divendres 6 d'abril la teva plaça en les sessions de formació i creació a Madrid