Date
Dimarts 31 de Octubre de 2017 to Diumenge 12 de Novembre de 2017

Després de l'èxit dels primers workshops Sustainable Fashion, organitzats pel British Council a Marsella (França) en col·laboració amb la Maison Méditerranéenne des Métiers de la Mode,  i a Atenes en col·laboració amb Atopos, la institució britànica segueix apostant per aquest sector amb el llançament d'una tercera trobada, que se celebrarà Madrid del 12 al 14 de desembre. Per a això, s'obre una convocatòria a la qual es poden presentar dissenyadors espanyols, francesos, grecs i portuguesos fins al 12 de novembre.

En aquesta ocasió, els participants podran conèixer de primera mà els reptes que ha d'enfrontar la indústria tèxtil, gràcies a la col·laboració d'Alice Holmberg (professora associada a Central Saint Martin 's) i dels dissenyadors de la marca de streetwear de luxe ONEBYME, especialitzada en economia circular.

Aquesta trobada estarà precedit per la visita a la DWeek Bilbao Bizkaia de Carry Somers, figura imprescindible de la moda britànica i fundadora del moviment Fashion Revolution per conscienciar a empreses i al gran públic dels desafiaments mediambientals i humans que genera la indústria de la moda . La seva xerrada tindrà lloc a L'Alhóndiga el 16 de novembre i serà retransmesa en línia.

A més, el British Council organitzarà una sèrie de 'tweet chats' amb destacats professionals del sector de la moda al Regne Unit per compartir casos de bones pràctiques a Twitter.

Tag icon
Arts