DJ Don Letts
Date
Dijous 27 de Octubre de 2016 to Diumenge 06 de Novembre de 2016

Han passat 40 anys des que el PUNK va irrompre en les nostres vides deixant un petjada indeleble. En col·laboració amb BEEFEATER IN-EDIT, British Council ret homenatge a nivell global a un moviment que segueix tenint influència en les nostres vides.

BEEFEATER IN-EDIT 2016 proporciona una ocasió única per veure una col·lecció de 15 pel·lícules que abasta un període des de 1978 a 2016 i que reflecteixen els orígens del moviment i la seva duradora influència.

Es podran veure pel·lícules com Jubilee (1978) de Dereck Jarman i Rough Cuts and Ready Dubbed (1982) de Hassan Shah, Dom Shaw, fins a The filth and the fury (2000) de Julien Temple i Gimme Danger (2016) de Jim Jarmusch.

Hi haurà l'oportunitat de veure el programma a Espanya a les ciutats Barcelona, ​​Madrid ia Sud Amèrica a Columbia i Xile!

El DJ Don Letts, qui va convertir a tota una generació de punks al reggae i va documentar la trajectòria Punk des dels seus inicis, farà una xerrada el 2 Novembre a Barcelona. Ha dirigit més de 300 vídeos musicals per a una àmplia gamma d'artistes, incloent The Clash, Bob Marley i Elvis Costello. Va crear la banda Basement Five, va llançar un single amb els membres de P.I.L de John Lydon, va portar la banda The Slits i va col·laborar amb els membres de Trouble Funk.

En conversa amb Don Letts, Dimecres 2 de novembre a les 19:15h a Aribau Club 2.