Students speaking
©

British Council

British Council (Delegació de la Fundació British Council a Espanya) anuncia la convocatòria de vint ajuts d’un mes extra de la beca Erasmus+ per al curs 2017-18.

Guanyadors de la convocatòria 2017- 18

Descarrega el llistat complet de guanyadors i reserves aquí.

Destinataris

Majors de 18 anys residents a Espanya als quals se’ls concedeixi una Beca Erasmus+ per al curs 2017-18 en un programa impartit en llengua anglesa.

Objectius

L’objectiu d’aquests ajuts és donar suport a la mobilitat dels estudiants d’institucions d’educació superior en programes impartits en llengua anglesa, contribuint a les despeses que comporta residir en un altre país participant.

Període de sol·licitud

Termini de sol·licitud obert fins el 30 de juny 2017. 

Documentació imprescindible

1. Formulari de sol·licitud emplenat dins del termini d’ajuts de British Council Aptis Erasmus+ mes extra.

2. Certificat original de la Universitat o centre d’estudis en què consti la presentació al programa de beques Erasmus+ curs 2017-18 en un curs de llengua anglesa.

3. Certificat Aptis amb la nota global MCERL B2.

4. Fotocòpia del document d'identitat (DNI)

Dotació

  • Una ajuda de 400€ bruts per candidat.
  • Dotació total de 10 ajuts, amb un màxim de 4.000€ (són 10 ajuts de 400€ cadascun).

Selecció dels guanyadors

Un cop publicades i confirmades les beques Erasmus+,  es realitzarà un sorteig entre tots els beneficiaris que hagin sol·licitat i rebut confirmació per part del British Council de la seva admissió a aquesta convocatòria.

Comunicació dels guanyadors

L’ajut serà confirmat per correu electrònic o telèfon mòbil, comunicant-se, també, la forma, el lloc i el termini de lliurament.

El sorteig es durà a terme el dimarts, 18 de juliol 2017 a la seu del British Council a Madrid a les 13.00 hr. i estarà presidit per la Directora d'Exàmens a Espanya.

Així mateix, hi haurà una cerimònia oficial pública en què se celebrarà el sorteig presidida pel Director General de British Council a Espanya. (Lloc i data per confirmar).

Bases de la convocatòria

Pots consultar les bases completes de la convocatòria.

ganadores Aptis Awards 2017