Llegint recursos per a professors de l'IELTS

Amb més de 75 anys d'experiència en l'ensenyament d'anglès, podem ajudar-te a preparar els alumnes que vagin a fer la prova IELTS perquè assoleixin una puntuació que reflecteixi amb exactitud el seu nivell d'anglès.

Material de preparació en línia Road to IELTS

Road to IELTS és una poderosa eina que pots introduir en els recursos que empres per a un curs de preparació d'IELTS. A més, és prou accessible perquè els estudiants l'emprin directament amb els materials de preparació de la prova si així ho desitgen.

Sabem que és més probable que les persones que fan la prova la faran bé si saben a què atenir-se. És en aquest aspecte en el qual els nostres recursos Road to IELTS els proporcionen un avantatge únic. Inclou 120 hores d'intens treball en els quatre aspectes de la prova: comprensió escrita, expressió escrita, comprensió oral i expressió oral. Road to IELTS ajuda els alumnes a desenvolupar les seves habilitats fins a arribar als nivells necessaris per aconseguir el seu objectiu. Fonamentalment, el programa simula una pràctica real de la prova, permetent als alumnes veure vídeos de la prova d'expressió oral i fer pràctiques contrarellotge.

Com em pot ajudar Road to IELTS en la meva faceta de professor?

La teva escola pot obtenir una llicència institucional per a Road to IELTS. Alguns dels avantatges per a tu com a professor són:

  • Accés per a tots els teus alumnes al material de Road to IELTS.
  • Capacitat per controlar el progrés i desenvolupar programes d'estudis específics adaptats a les necessitats individuals dels teus alumnes.
  • Retroalimentació instantània sobre el treball dels teus alumnes.
  • Accés dels teus alumnes a consells i suggeriments per ajudar-los a millorar i comprendre els seus errors.
  • Material basat en exercicis reals d'IELTS que ajudarà els alumnes que faran la prova a tenir més confiança.

Prova l’accés gratuït de 10 hores a Road to IELTS i experimenta de quina manera els materials de preparació en línia poden ajudar els teus alumnes.

Fes una ullada als nostres recursos per practicar IELTS aquí.