Llegint sobre l'IELTS en un ordinador
©

British Council

L’IELTS és l’examen internacional per a la mobilitat internacional. Més de 12.000 organitzacions d’arreu del món accepten les puntuacions IELTS per a l’educació, l’ocupació i la immigració, incloses les institucions governamentals, acadèmiques i laborals. Si necessites avaluar les competències lingüístiques dels teus estudiants, el teu personal o els candidats potencials, l’IELTS és l’únic examen que et cal.

L’examen IELTS t’ofereix una manera fiable de:

  • Contractar personal i estudiants amb el nivell d’anglès adequat.
  • Avaluar el nivell d’anglès dels teus estudiants quan sol·licitin programes de mobilitat d’àmbit internacional.
  • Dotar els teus estudiants de l’examen d’anglès internacional més popular del món en el moment de la seva graduació, per tal que puguin excel·lir en un mercat laboral tan competitiu com l’actual.

Convertir-se en una organització que reconeix l’IELTS

La sol·licitud per esdevenir una organització que reconeix l’IELTS ajuda a elevar el perfil de la institució davant dels possibles candidats. La teva organització rebrà un llistat gratuït d’organitzacions que accepten l’IELTS i tots els llocs web d’IELTS, cosa que aportarà a la teva organització una major exposició als milions de candidats potencials a l’examen d’arreu del món.

Pots sol·licitar que la teva organització esdevingui una organització que reconeix l’IELTS. Per a això cal que emplenis el formulari de sol·licitud en línia. Un cop enviat el formulari emplenat, et notificarem si la teva sol·licitud ha estat o no acceptada.

Ajuda els teus candidats tot mantenint-los informats

Per ajudar les persones que es volen matricular a la teva escola a entendre l’examen, et recomanem que publiquis els resultats de l’IELTS que necessites en el teu lloc web. Aquesta informació ajudarà els possibles candidats a prendre la decisió sobre si han de presentar la sol·licitud o no. També ajudarà a millorar l’eficàcia dels teus processos de sol·licitud i a reduir el nombre de consultes que has de gestionar.

El nostre equip a Espanya et pot oferir els logotips oficials d’IELTS perquè els incloguis a la teva pàgina web. Per obtenir més informació, posa’t en contacte amb el nostre equip d’IELTS a ielts.madrid@britishcouncil.es

Descarrega’t la guia per a organitzacions candidates al reconeixement de l’IELTS (PDF 866KB) per obtenir informació més detallada.