Important information about the British Council's Advantage member scheme

We would like to inform all Advantage members that the current 2022/23 Advantage member scheme will end on 22 April 2023 and we encourage you to claim any benefits you are entitled to by then. We hope that our members enjoyed this programme, and we look forward to sharing information about our other programmes of activities with our customers soon.

Si a la teva organització hi ha un grup de candidats a un examen i vols que els completem la matrícula, podem ajudar-te. Pots matricular tots els candidats amb un únic imprès i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Els exàmens tenen lloc als nostres centres especialitzats, els quals ofereixen als estudiants l’ambient tranquil, còmode i segur que necessiten.

A més, amb els nostres serveis d’exàmens en grup podem oferir beneficis addicionals als membres del nostre programa Addvantage.

Què és Addvantage?

Addvantage és un programa de fidelització per a centres d’idiomes, escoles i institucions que fan servir els serveis de matrícula en grup del British Council.

Addvantage ofereix un conjunt de serveis i beneficis addicionals. És la nostra manera d’agrair-te la lleialtat i el suport.

A qui està adreçat Addvantage?

Passaràs a ser membre del programa addvantage si la teva escola d’idiomes, col·legi, institució o empresa matricula els seus candidats mitjançant un imprès de matrícula per a grups amb nosaltres, per a qualsevol dels exàmens següents:

 • Exàmens for Young Learners (YLE): Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers
 • A2 Key for Schools and A2 Key (KET)
 • B1 Preliminary for Schools and B1 Preliminary (PET)
 • B2 First for Schools and B2 First (FCE)
 • C1 Advanced (CAE)
 • C2 Proficiency (CPE)
 • Business English Certificates (BEC)

Com funciona Addvantage?

El nostre programa de fidelització està vigent des de l'1 de setembre 2021 fins al 31 d'agost 2022. Els beneficis que obtens depenen del nombre d'inscripcions realitzades anualment.

Nombre d'inscripcions Tipus fidelització
Fins a 99 addvantage Basic
Més de 100 addvantage Premium

A mesura que registris més candidats amb nosaltres, gaudiràs de majors beneficis, com a agraïment per continuar triant al British Council com el teu proveïdor de qualificacions.

El nostre equip es comunicarà amb tu al començament de cada any acadèmic per a confirmar el teu nivell de fidelitat i per a organitzar els beneficis als quals tens dret.

Per què associar-se al British Council a través d’Addvantage?

 • Experiència i coneixements experts: portem a Espanya més de 75 anys i hem realitzat amb èxit centenars de milers d’exàmens. Gaudim de reconeixement internacional i som mundialment reconeguts com una autoritat en la matèria gràcies a la nostra tasca en l’ensenyament de l’anglès i pel suport que donem als professors d’anglès.
 • Reciprocitat: som conscients que perquè una relació sigui duradora ha de ser mútuament beneficiosa. Nosaltres t’escoltem i treballem amb tu per millorar els serveis que t’oferim tant a tu com als teus estudiants. Els teus comentaris sempre són benvinguts.
 • Professionalitat: ens assegurem que els exàmens es duguin a terme d’acord amb els estàndards de la junta d’examen. Aquesta és la raó per la qual més de 70 juntes d’examen del Regne Unit i institucions educatives ens han triat per realitzar els seus exàmens arreu del món.

Matrícula

Si vols matricular el teu grup d’estudiants i processar el pagament, si us plau, posa’t en contacte amb el teu centre local.

Els impresos de matrícula en bloc es poden descarregar durant els períodes de matriculació.

Posa’t en contacte amb un dels nostres cinc centres examinadors per sol·licitar el teu paquet de formularis per a la inscripció de grups:

BARCELONA
Tel.: 93 241 97 00
Correu-e: preparationcentres.barcelona@britishcouncil.org

Formularis d'inscripció per a grups - Qualificacions Cambridge English:

BIZKAIA
Tel.: 94 476 36 50
Correu-e: exams.bilbao@britishcouncil.es

Formularis d'inscripció per a grups - Qualificacions Cambridge English:

 • Si us plau, contacta'ns
MADRID
Tel.: 91 337 35 77
Correu-e: preparation.centres@britishcouncil.es

Formularis d'inscripció per a grups - Qualificacions Cambridge English:

PALMA DE MALLORCA
Tel.: 97 176 22 77
Correu-e: preparationcentres.mallorca@britishcouncil.org

Formularis d'inscripció per a grups - Qualificacions Cambridge English:

TARRAGONA

Correu-e: preparationcentres.barcelona@britishcouncil.org

Formularis d'inscripció per a grups - Qualificacions Cambridge English:

 • Si us plau, contacta'ns
VALÈNCIA
Tel.: 96 339 29 80
Correu-e: exams.valencia@britishcouncil.es

Formularis d'inscripció per a grups - Qualificacions Cambridge English:

Calendario de matrículas - Calificaciones Cambridge English: