School children doing playground activities

Shakespeare per a les escoles

Les escoles i aules de tot Espanya es poden unir a la nostra celebració de la vida i l’obra del dramaturg més important del Regne Unit, William Shakespeare.  

Aprendreu anglès i descobrireu més aspectes del meravellós món de Shakespeare.  A continuació es mostra informació detallada sobre els tres fantàstics concursos que oferim als alumnes espanyols, que poden:

1.Convertir-se en poetes en el concurs Limerick de Cambridge University Press.

2.Parlar com Shakespeare en el nostre concurs de monòlegs.

3.Mostrar la seva creativitat en el nostre concurs Shakespeare Tree

¡Esperem les vostres inscripcions!

 

Concurs Shakespeare Tree per a escoles. Escoles de Primària.

Podreu crear i decorar un arbre fent servir paraules i frases que evoquin l’obra de Shakespeare. Les possibilitats són il·limitades, l’arbre pot ser: 

  • un arbre de primavera
  • un arbre abstracte fet de diferents materials
  • un arbre digital
  • o el teu propi arbre de Shakespeare!

Afanya’t!  Pots inscriure’t al concurs fins a 28 de febrer de 2016.

Consulta les bases del concurs Shakespeare Tree Opens in a new tab or window.

Concurs Shakespeare Limerick. Escoles de Secundària.

Cambridge University Press, l’Ambaixada Britànica a Espanya i el British Council animem els alumnes a començar a escriure de manera creativa i al més pur estil britànic: escrivint limericks!

Més informació sobre el Concurs Shakespeare Limerick aquíin a new tab or window.  

 

Monòlegs Shakespeare i Jo. 4t ESO / Any 11

Es convida els alumnes a celebrar l’obra de Shakespeare enregistrant un monòleg de dos minuts relacionat amb qualsevol aspecte de l’obra, la llengua, els personatges o la vida de Shakespeare.

1. El primer premi és un curs de tres setmanes, el Programa Preuniversitari Britànic de la Universitat de Regent i 500 € per a l’escola del guanyador per comprar material.

2. El segon premi és un viatge de tres dies (2 nits) a Londres per al guanyador i un acompanyant per descobrir el Teatre The Globe i 500 € per a l’escola del guanyador per comprar material.

3. El tercer premi són dues entrades a un dels actes relacionats amb Shakespeare que se celebraran als Teatres del Canal més 100€ per a l’escola del guanyador per comprar material.

Les inscripcions es poden enviar fins al 31 de març de 2016.  Més avall es poden descarregar les bases del concurs Shakespeare i Jo.

Veure també

Enllaços externs