Emplena les teves dades per a obtenir tota la informació que necessites per a triar el curs que millor s'adapta a les teves necessitats, presencial o online.

Millora el teu nivell d'anglès, prepara el teu examen de Cambridge, IELTS o Aptis ESOL i aconsegueix la certificació que necessites.

Tots els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

Si us plau, tingues en compte que només els residents a Espanya poden matricular-se en els nostres cursos. Si no resideixes a Espanya, pots localitzar el teu British Council més pròxim aquí, o visitar la nostra pàgina de English Online.

Informació sobre protecció de dades

El British Council utilitzarà les teves dades per a atendre la teva sol·licitud d'informació sobre les nostres classes d'anglès amb el teu consentiment, que pots donar fent clic al botó d'enviar. Conservarem les teves dades per a aquesta finalitat durant dos anys i no els cedirem a tercers.

A més, si estàs interessat, ens agradaria enviar-te informació per correu electrònic sobre cursos, exàmens i activitats del British Council, dels quals podràs donar-te de baixa quan ho desitgis, seguint l'enllaç habilitat per a això en cada comunicació.

Per a exercir els teus drets, escriu a DPOSpain@britishcouncil.es Trobaràs més informació sobre com tractem les teves dades en la secció de Privacitat de la nostra pàgina web.