Cambridge English Advanced CAE
©

British Council

Prepara't pel Cambridge English Advanced

Prepara amb nosaltres el Cambridge English Advanced (CAE) i assegura't de rebre el millor entrenament abans de la prova.

¿EN QUÈ CONSISTEIX?

El nostre curs modular Cambridge English Advanced, t'ofereix la millor preparació a través de sessions amb les que descobriràs trucs, consells i tècniques que pots utilitzar en l'examen. Gràcies als nostres professors experts en l'examen, podràs preparar amb eficàcia totes les parts de l'examen: comprensió escrita, use of English, expressió escrita, comprensió oral i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen i maximizarás teves possibilitats.

CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED

Cambridge English Advanced, també conegut com CAE, és un certificat que reconeix un nivell C1 dins del Marc Comú Europeu de Referència o MECR. Aquest examen està dissenyat per abastar les quatre competències lingüístiques, comprensió escrita, expressió escrita, comprensió oral i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Amb aquest certificat aconseguiràs demostrar la teva preparació avançada en anglès a empreses i universitats, i podràs utilitzar-lo en les teves sol·licituds de visat estudiantil al Regne Unit i Austràlia.

Resum del curs

DURADA: trimestral o intensiu - descobreix a continuació les opcions disponibles a la teva ciutat.

NIVELL: C1

Què aprendràs en aquest curs

A les nostres classes de preparació de Cambridge English Advanced aconseguiràs:

  • preparar-te en profunditat per a l'examen i emprar tècniques que t'ajudaran a resoldre les diferents parts.
  • millorar la teva soltesa i confiança parlant i escrivint en anglès, en una gran varietat de contextos.
  • assolir el nivell necessari per afrontar l'examen de Cambridge English: Advanced.

Les teves opcions d'estudi

El nostre curs Cambridge English Advanced es desenvolupa al llarg d'un trimestre o un intensiu de 2 a 4 setmanes a l'estiu.

Descobreix les opcions, horaris i preus a la teva ciutat:

Barcelona

Bilbao

Madrid

Palma

Valencia