Cambridge English Advanced CAE
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English C1 Advanced

Prepara amb nosaltres el C1 Advanced (CAE) i assegura't de rebre el millor entrenament abans de la prova. A més, com a alumne del British Council, tindràs un descompte especial en les taxes del teu examen de Cambridge English.

Descobreix les opcions de British Council:

1. Curs trimestral presencial de Cambridge English C1

Prepara't el C1 Advanced amb els cursos intensius presencials de 30 hores en cinc setmanes i assoleix un coneixement molt profund d'aquest examen. És un curs indispensable per a obtenir una preparació que et doni màximes garanties d'aprovar el test.

Reserva la prova de nivell aquí

Nivell

Et recomanem un nivell C1 alt o un C2. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un curs superintensiu online de 20 hores.

Si tens un nivell C1 baix o mitjà, et recomanem realitzar un curs de MyClass o trimestral per a pujar el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat. 

Tria el teu centre més pròxim i descobreix quan s'ofereixen aquests cursos:

2. Curs híbrid de preparació Cambridge English C1 a MyClass

MyClass és el nostre sistema flexible i personalitzable en el qual podràs fer classes presencials i online utilitzant els crèdits que adquireixis per a preparar el FCECAE o CPE. Dins de MyClass tens classes d'anglès general per si necessites millorar el teu nivell abans de l'examen.

Nivell

Pots accedir a aquest curs des de qualsevol nivell, et recomanem que assoleixis un B2 (intermedi).

Duració

Un sistema basat en crèdits. 1 crèdit = 1 classe = 90 minuts. Podràs contractar els crèdits i configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis.

Els centres on disposes de MyClass Preus i horaris
Barcelona Horaris i preus
Madrid Horaris i preus

3. Curs online superintensiu de Cambridge English C1

Prepara't el C1 Advanced amb els nostres cursos online de 20 hores amb professor per a donar-li l'empenta definitiva i aprovar l'examen CAE.Si aquesta és la teva opció preferida:

Reserva la prova de nivell aquí

Nivell

Et recomanem que tinguis un nivell C1. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un altre mòdul de 20 hores.

Si tens un nivel B2 alt o un C1 baix, et recomanem realitzar un curs de MyClass per a adquirir el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat. Descobreix MyClass.

Preu: 360€ | Dates i horari

Dates Dies Horari
02/11 - 30/11 dilluns i dimecres 19:00h a 21:30h

Què aprendràs

En les nostres classes de preparació de C1 Advanced aconseguiràs:

  • preparar-te en profunditat per a l'examen i emprar tècniques que t'ajudaran a resoldre les seves diferents parts.
  • millorar la teva soltesa i confiança parlant i escrivint en anglès, en una gran varietat de contextos.
  • aconseguir el nivell necessari per a afrontar l'examen de C1 Advanced.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El nostre curs C1 Advanced, t'ofereix la millor preparació a través de sessions amb les quals descobriràs trucs, consells i tècniques que pots emprar en l'examen. Gràcies als nostres professors experts en l'examen, podràs preparar amb eficàcia totes les parts de l'examen: comprensió i expressió escrita, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen i maximizaràs teves possibilitats.

A més, aquest curs inclou accés a 30 hores de materials extra i pràctiques d'examen online a través de LearnEnglish Exams.

QUÈ ÉS EL C1 ADVANCED?

C1 Advanced, també conegut com a CAE, és un dels exàmens oficials d'anglès més importants, i és un certificat que reconeix un nivell C1 dins del Marc europeu comú de referència o MCER. Aquest examen està dissenyat per abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Amb aquest certificat aconseguiràs demostrar la teva preparació avançada en anglès a empreses i universitats, i podràs utilitzar-ho en les teves sol·licituds de visat estudiantil al Regne Unit i Austràlia.