Cambridge English Advanced CAE
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English C1Advanced

Prepara amb nosaltres el C1 Advanced (CAE) i assegura't de rebre el millor entrenament abans de la prova. 

Duració

Un sistema basat en crèdits. 1 crèdit= 1 classe = 90 minuts combinables per a configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis. A més, inclou accés a la plataforma online LearnEnglish Exams.

Nivells

C1 (avançat)

Què aprendràs

En les nostres classes de preparació de C1 Advanced aconseguiràs:

  • preparar-te en profunditat per a l'examen i emprar tècniques que t'ajudaran a resoldre les seves diferents parts.
  • millorar la teva soltesa i confiança parlant i escrivint en anglès, en una gran varietat de contextos.
  • aconseguir el nivell necessari per a afrontar l'examen de C1 Advanced.
  • Enviar enregistraments online per a les preguntes del speaking (LearnEnglish Exams).
  • Rebre comentaris personalitzats de les teves respostes a la part de speaking per part d'un tutor del British Council (LearnEnglish Exams).

EN QUÈ CONSISTEIX?

El nostre curs C1 Advanced, t'ofereix la millor preparació a través de sessions amb les quals descobriràs trucs, consells i tècniques que pots emprar en l'examen. Gràcies als nostres professors experts en l'examen, podràs preparar amb eficàcia totes les parts de l'examen: comprensió i expressió escrita, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen i maximizaràs teves possibilitats.

A més, aquest curs inclou accés a 30 hores de materials extra i pràctiques d'examen online a través de LearnEnglish Exams.

C1 ADVANCED

C1 Advanced, també conegut com a CAE, és un dels exàmens oficials d'anglès més importants, i és un certificat que reconeix un nivell C1 dins del Marc europeu comú de referència o MCER. Aquest examen està dissenyat per abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Amb aquest certificat aconseguiràs demostrar la teva preparació avançada en anglès a empreses i universitats, i podràs utilitzar-ho en les teves sol·licituds de visat estudiantil al Regne Unit i Austràlia.

Els centres en els quals preparar amb nosaltres el Cambridge English C1 Advanced: