Cambridge English Advanced CAE
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English C1 Advanced

Prepara amb nosaltres el C1 Advanced (CAE) i assegura't de rebre el millor entrenament abans de la prova. A més, com a alumne del British Council, tindràs un descompte especial en les taxes del teu examen de Cambridge English.

Descobreix les opcions de British Council:

1. Curs trimestral presencial de Cambridge English C1

Prepara't el C1 Advanced amb els cursos intensius presencials de 30 hores en cinc setmanes i assoleix un coneixement molt profund d'aquest examen. És un curs indispensable per a obtenir una preparació que et doni màximes garanties d'aprovar el test.

Nivell

Et recomanem un nivell C1 alt o un C2. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un curs superintensiu online de 20 hores.

Si tens un nivell C1 baix o mitjà, et recomanem realitzar un curs de MyClass o trimestral per a pujar el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat. 

Tria el teu centre més pròxim i descobreix quan s'ofereixen aquests cursos:

2. Curs híbrid de preparació Cambridge English C1 a MyClass

MyClass és el nostre sistema flexible i personalitzable en el qual podràs fer classes presencials i online utilitzant els crèdits que adquireixis per a preparar el FCECAE o CPE. Dins de MyClass tens classes d'anglès general per si necessites millorar el teu nivell abans de l'examen.

Nivell

Pots accedir a aquest curs des de qualsevol nivell, et recomanem que assoleixis un B2 (intermedi).

Duració

Un sistema basat en crèdits. 1 crèdit = 1 classe = 90 minuts. Podràs contractar els crèdits i configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis.

Els centres on disposes de MyClass Preus i horaris
Barcelona Horaris i preus
Madrid Horaris i preus

3. Curs online superintensiu de Cambridge English C1

Prepara't el C1 Advanced amb els nostres cursos online de 20 hores amb professor per a donar-li l'empenta definitiva i aprovar l'examen CAE.

Nivell

Et recomanem que tinguis un nivell C1. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un altre mòdul de 20 hores.

Si tens un nivel B2 alt o un C1 baix, et recomanem realitzar un curs de MyClass per a adquirir el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat. Descobreix MyClass.

Preu: 360€ | Dates i horari

Dates Dies Horari
13/02 - 08/02 dilluns i dimecres 19:00h a 21:30h

Què aprendràs

En les nostres classes de preparació de C1 Advanced aconseguiràs:

  • preparar-te en profunditat per a l'examen i emprar tècniques que t'ajudaran a resoldre les seves diferents parts.
  • millorar la teva soltesa i confiança parlant i escrivint en anglès, en una gran varietat de contextos.
  • aconseguir el nivell necessari per a afrontar l'examen de C1 Advanced.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El nostre curs C1 Advanced, t'ofereix la millor preparació a través de sessions amb les quals descobriràs trucs, consells i tècniques que pots emprar en l'examen. Gràcies als nostres professors experts en l'examen, podràs preparar amb eficàcia totes les parts de l'examen: comprensió i expressió escrita, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen i maximizaràs teves possibilitats.

QUÈ ÉS EL C1 ADVANCED?

C1 Advanced, també conegut com a CAE, és un dels exàmens oficials d'anglès més importants, i és un certificat que reconeix un nivell C1 dins del Marc europeu comú de referència o MCER. Aquest examen està dissenyat per abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Amb aquest certificat aconseguiràs demostrar la teva preparació avançada en anglès a empreses i universitats, i podràs utilitzar-ho en les teves sol·licituds de visat estudiantil al Regne Unit i Austràlia.