Cambridge English Advanced CAE
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English C1 Advanced

Prepara amb nosaltres el C1 Advanced (CAE) i assegura't de rebre el millor entrenament abans de la prova. 

Descobreix les opcions de British Council:

Curs trimestral presencial de Cambridge English C1

Prepara't el C1 Advanced i assoleix un coneixement molt profund d'aquest examen. És un curs indispensable per a obtenir una preparació que et doni màximes garanties d'aprovar el test.

Nivell

Et recomanem un nivell C1 alt o un C2. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un curs superintensiu online de 20 hores.

Si tens un nivell C1 baix o mitjà, et recomanem realitzar un curs trimestral per a pujar el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat. 

On s'imparteixen, preus i horaris

Tria el teu centre més pròxim i descobreix quan s'ofereixen aquests cursos:

Què aprendràs

En les nostres classes de preparació de C1 Advanced aconseguiràs:

  • preparar-te en profunditat per a l'examen i emprar tècniques que t'ajudaran a resoldre les seves diferents parts.
  • millorar la teva soltesa i confiança parlant i escrivint en anglès, en una gran varietat de contextos.
  • aconseguir el nivell necessari per a afrontar l'examen de C1 Advanced.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El nostre curs C1 Advanced, t'ofereix la millor preparació a través de sessions amb les quals descobriràs trucs, consells i tècniques que pots emprar en l'examen. Gràcies als nostres professors experts en l'examen, podràs preparar amb eficàcia totes les parts de l'examen: comprensió i expressió escrita, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen i maximizaràs teves possibilitats.

QUÈ ÉS EL C1 ADVANCED?

C1 Advanced, també conegut com a CAE, és un dels exàmens oficials d'anglès més importants, i és un certificat que reconeix un nivell C1 dins del Marc europeu comú de referència o MCER. Aquest examen està dissenyat per abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Amb aquest certificat aconseguiràs demostrar la teva preparació avançada en anglès a empreses i universitats, i podràs utilitzar-ho en les teves sol·licituds de visat estudiantil al Regne Unit i Austràlia.