PET for Schools
©

British Council

Resum del curs

Duració

Curs anual, trimestral o intensiu d’estiu – descobreix a continuació les opcions disponibles a la teva ciutat.

Edat

De 8 a 13 anys.

Què aprendrà el teu fill en aquest curs

Amb el nostre curs de preparació de Cambridge English Preliminary el teu fill / la teva filla podrà:

  • Preparar-se a profunditat per Cambridge English Preliminary i assimilar les tècniques bàsiques que ha d’emprar a l’examen.
  • Millorar la seva habilitat i confiança parlant o escrivint anglès en diferents situacions.
  • Assolir el nivell necessari per a l’examen Cambridge English Preliminary.

Nivell

Nivell B1 d'anglès.

Horaris i preus a la teva ciutat

La millor preparació de Cambidge English Preliminary pel teu fill / la teva filla

Al nostre curs de preparació de Cambridge English Preliminary el teu fill / la teva filla aprendra els trucs, consells i tècniques que podrà emprar a l’examen.

¿EN QUÈ CONSISTEIX?

Aquest curs de preparació del Cambridge English Preliminary o PET prepararà al teu fill per a obtenir el millor resultat el dia de la prova. Mitjançant exercicis, pràctiques amb exàmens reals de convocatòries anteriors i l'estudi de tècniques per a superar cadascuna de les proves, els nostres professors experts en aquests exàmens s'asseguraran que el teu fill arribi al dia de l'examen amb la millor preparació possible.

CAMBRIDGE ENGLISH PRELIMINARY

El títol Cambridge Englsh Preliminary o PET, dirigit a estudiants d'un nivell intermedi, certifica les destreses lingüístiques necessàries per a poder entendre la informació bàsica d'instruccions simples, expressar opinions senzilles sobre diferents assumptes, entendre informació escrita de textos rutinaris i escriure textos de temes amb els quals estiguin familiaritzats.

L'examen consta de tres proves que cobreixen les quatre destreses lingüístiques: comprensió i expressió escrites (una hora i 30 minuts), comprensió oral (30 minuts) i expressió oral (10-12 minuts). La prova de comprensió i expressió escrita correspon al 50% de la puntuació total, i les altres dues proves corresponen al 25% de la puntuació cadascuna.

El Cambridge English Preliminary és la prova perfecta perquè nens i joves amb un nivell intermedi es preparin i es presentin per primera vegada a un examen d'aquestes característiques. Guanyaran confiança alhora que obtenen un certificat d'una universitat reconeguda internacionalment.

Les seves opcions d’estudi

Descobreix les opcions, horaris i preus a la teva ciutat: