English for Early Years
©

British Council

Una experiència feliç aprenent anglès

Volem que la primera experiència del teu fill/a amb l'anglès sigui un moment feliç per a ell/a, per això amb el nostre programa Early years d'anglès infantil per a nens de 2 a 5 anys, el teu fill/a desenvoluparà una actitud positiva vers l'aprenentatge que l'acompanyarà al llarg de la seva vida.

EN QUÈ CONSISTEIX?

A través d'un joc estructurat i una combinació d'activitats, històries, cançons, moviment i manualitats, aconseguim crear un ambient sensorial i d'exploració perquè el teu fill/a es diverteixi i aprengui anglès de manera natural i sense adonar-se'n.

LA MILLOR EDUCACIÓ DES DE LA INFÀNCIA

Els primers anys d'un nen/a són clau per l'adquisició d'un segon idioma, per això les bases que assenti durant aquesta etapa l'acompanyaran la resta de la seva vida.

Volem aprofitar al màxim aquesta etapa i per això dediquem una gran part dels nostres recursos a dissenyar programes educatius per la primera infància. D'aquesta manera comptem amb les metodologies d'ensenyament més innovadores, que ens permeten propiciar el desenvolupament de tot el potencial de cada nen/a.

UNA METODOLOGIA BASADA EN EL SISTEMA EDUCATIU BRITÀNIC

Gràcies a l'UK Foundation Stage Curriculum i al mètode Phonics en els que està basada la nostra ensenyança d’anglès per a nens d’infantil, el teu fill/a aprendrà anglès amb la millor pronunciació a través d’unes classes plenes de dinamisme.

PROFESSORS EXPERTS QUE GUIARÁN AL TEU FILL/A EN CADA PAS DEL SEU APRENENTATGE

Els nostres professors/es compten amb certificats reconeguts internacionalment, una trajectòria acadèmica contrastada i es formen en les metodologies d’ensenyança més innovadores.

SERÀS PARTICEP DEL SEU APRENENTATGE

Impliquem als pares a través d’un contacte regular amb el professor i proporcionem continguts online per a continuar gaudint de l’aprenentatge amb ells a casa. 

Resum del curs

Durada: Curs anual d’octubre a juny, dividit en tres trimestres. Descobreix a continuació les opcions disponibles a la teva ciutat.

Edat: de 2 a 5 anys

Què aprendrà el teu fill/a en aquest curs

Amb Early Years els alumnes d’infantil podran: 

  • Adquirir interès per la llengua anglesa.
  • Consolidar les bases per una correcta pronunciació
  • Divertir-se i desenvolupar una actitud positiva vers l'aprenentatge.
  • Sentir-se recolzats i segurs durant tot el seu procés d'aprenentatge pels nostres professors i personal.
  • Millorar la seva agilitat gràcies a activitats multisensorials com manualitats, rimes i jocs en anglès.

Les seves opcions d’estudi

El programa Early Years comprèn de diversos horaris segons l'edat del nen.

Descobreix les opcions, horaris i preus a la teva ciutat:

Barcelona

Bilbao

Madrid

Palma

Segovia

Valencia

Els nostres nivells d’Early Years 

Early Years Levels
©

British Council