UNA EXPERIÈNCIA FELIÇ APRENENT ANGLÈS

Volem que la primera experiència del teu fill amb l’anglès sigui un moment feliç per a ell, i d’aquesta manera desenvoluparà una actitud positiva davant l’aprenentatge que l’acompanyarà durant tota la vida.

LA MILLOR EDUCACIÓ DES DE LA INFÀNCIA

Volem aprofitar al màxim els primers anys de la infància, i per aquest motiu dediquem una gran part dels nostres recursos a dissenyar programes educatius d’anglès per a infantil que ens permeten propiciar el desenvolupament de tot el potencial de cada nen.

UNA METODOLOGIA BASADA EN EL SISTEMA EDUCATIU BRITÀNIC

Gràcies a l’UK Foundation Stage Curriculum, en què es basa el nostre ensenyament de l’anglès per a nens d’infantil, el teu fill aprendrà anglès amb la millor pronunciació, de forma divertida i en unes classes plenes de dinamisme.

PROFESSORS EXPERTS QUE GUIARAN EL TEU FILL EN CADA PAS DEL SEU APRENENTATGE

Els nostres professors compten amb certificats reconeguts internacionalment i una trajectòria acadèmica contrastada, i estan formats en les metodologies d’ensenyament més innovadores.

SERÀS PARTÍCIP DEL SEU APRENENTATGE

Impliquem els pares a través d’un contacte regular amb el professor i proporcionem continguts en línia per continuar gaudint de l’aprenentatge amb ells a casa.

ELS NOSTRES PROGRAMES D’ANGLÈS PER A NENS D’INFANTIL

A continuació podràs veure tots els detalls sobre els nostres programes per a anglès infantil a Madrid, Barcelona, Bilbao, València i Palma: