Un programa per aprendre anglès a infantil desenvolupat per experts del British Council

La nostra innovadora metodologia basada en el joc té com a protagonistes els personatges de l’aclamat estudi Aardman, guardonat per l’Acadèmia®. El teu fill aprendrà de forma natural a través del joc i de les històries d’en Timmy, amb professors especialitzats en aquesta franja d’edat amb els quals se sentirà segur i relaxat, com si fos a casa.

ELS NENS FELIÇOS APRENEN MILLOR

Perquè una experiència d’aprenentatge sigui efectiva és necessari que aprofiti la curiositat natural dels nens. A més, ha de ser holística i estar inspirada en el joc per seguir el ritme del seu desenvolupament cognitiu, lingüístic, social, emocional i físic.

El teu fill gaudirà aprenent anglès a través d’històries, vídeos, cançons, moviment, representacions, manualitats i molt més. Els nostres professors estableixen activitats de joc que li permetran trobar i aprendre l’idioma. D’aquesta manera veuràs un progrés real en l’anglès del teu fill mentre impulsem la confiança en ell mateix tot divertint-se.

ELS NOSTRES PROFESSORS

Els professors de Learning Time with Timmy són especialistes en infantil i tenen: 

  • un títol universitari i una certificació específica per fer classe a nens petits.
  • un mínim de dos anys d’experiència.
  • formació específica sobre el programa Learning Time with Timmy. 

Els nostres professors coneixen cada alumne de les seves classes, de manera que la programació de l’aula es pot adequar a les necessitats del teu fill i podrà progressar al seu propi ritme.

Els nostres experts d’infantil els proporcionen formació i un desenvolupament professional continu per tal que els nostres professors aconsegueixin tenir els més alts nivells de qualitat en l’ensenyament de l’anglès durant aquests primers anys d’aprenentatge. 

PARTICIPA TU TAMBÉ EN EL SEU APRENENTATGE

Al British Council els pares són els nostres millors aliats. Els nostres professors et proporcionaran informació periòdica sobre el progrés del teu fill i t’oferiran suport per tal que puguis continuar amb l’aventura de l’aprenentatge de l’anglès a casa. Les teves observacions sobre com el teu fill se’n surt amb les seves noves destreses són una font d’informació molt valuosa per poder ajudar en el seu procés d’aprenentatge.

Aprenent en un ambient segur

Pots estar tranquil deixant a les nostres mans el desenvolupament personal, la seguretat i el benestar del teu fill, tant a l’aula com en línia. Les nostres polítiques i processos en relació amb la protecció de la infància compleixen els estàndards més elevats del Regne Unit, reconeguts entre els millors del món.