Alumnos adultos en una clase de inglés
©

British Council

Només cal que segueixis aquests passos:

1: Emplena el formulari d’inscripció

Completa el formulari d’inscripció en-línia. Segueix els següents passos:

1. En la pàgina d'inici selecciona "Spain" en el desplegable.
2. Selecciona el "Awarding Body" i la sessió.
3. Mitjançant el cercador selecciona la localització i les teves assignatures, i afegeix-les al carret.
4. Per a completar la preinscripció hauràs de crear un compte d'usuari en el portal.
5. Al final del procés, veuràs un resum de totes les teves assignatures i l'import total a pagar. Recorda que hauràs de realitzar el pagament mitjançant transferència bancària dins dels 5 dies naturals desprès de completar el formulari d'inscripció i sempre abans del tancament de matrícula (veure punt 2. Realitza el pagament).

QUAN REGISTRAR-SE

Comprova els períodes de matrícula a la taula de sota.

NECESSITATS ESPECIALS

Al British Council atenem les necessitats especials: per exemple, si necessites temps extra per a la realització del teu examen o se solapen dos exàmens. Contacta amb nosaltres almenys sis mesos abans de la data del teu examen.

2: Realitza el pagament

El teu registre no serà processat fins que ens enviïs per correu electrónic el comprovant de pagament de les taxes de l’examen. Recorda que has de realitzar el pagament dins dels 5 dies naturals desprès de completar el formulari d'inscripció i abans de la finalització del període de matrícula (veure taula al final de la pàgina).

Descarrega’t les nostres dades bancàries per poder efectuar el pagament per transferència bancària. En aquest document també trobaràs l'adreça de correu electrónic on has d'enviar el comprovant de pagament.

PENALTY FEES 

Cada agent examinador estipula un termini per la matrícula. En cas que el registre es faci fora d'aquest termini s'aplicaran recàrregs. No s'accepten inscripcions una vegada acabat el període de matrícula fora de termini (Late Stage 1)

3: Confirmació de la inscripció

Un cop haguem rebut el comprovant de pagament, rebràs un correu electrònic de confirmació de la teva inscripció amb el British Council. Posteriorment rebràs el teu Statement of Entry amb un resum de la teva matrícula.

Tota la informació relacionada amb el lloc de realització dels exàmens, dates i horaris s'enviarà al correu electrònic facilitat en la inscripció aproximadament 2 setmanes abans de la data del primer examen.

Necessites modificar la teva inscripció?

Contacta amb nosaltres si has de fer alguna modificació en el teu registre.

Períodes de matrícula

  • Els exàmens amb Cambridge Assessment International tenen lloc al maig/juny i a l’octubre/novembre.
  • Els exàmens amb Pearson Edexcel tenen lloc al gener, al maig/juny i a l'octubre/novembre.

Quan registrar-se

Cada agent examinador té els seus períodes de matrícula. Comprova l’opció que millor s’ajusti a les teves necessitats.

És responsabilitat del candidat assegurar-se que les seves dades i assignatures són correctes, i facilitar-los al British Council. Quan les qualificacions incloguin notes "carried forward marks" o "cash-in codes", serà responsabilitat del candidat assegurar-se que completa totes les etapes del procés d'avaluació directament amb l'organisme examinador.

Recorda que pots registrar-te fora del període de matrícula, però hauràs d’abonar un recàrreg (penalty fee).

Tingues en compte que per a exàmens amb necessitats especials, els terminis de matrícula poden variar i acostumen a finalitzar varies setmanes abans que el termini estàndard. Per a més detalls, si us plau contacta amb el nosaltres.

Certificat Convocatòria Termini de matrícula

Pearson Edexcel International
Advanced Level

mai/jun
2024

Fins 14 mar 2024

Late registration:
15 mar-13 abr 2024*

Cambridge International
GCSE

mai/jun
2024

Fins 14 feb 2024

Late registration:
15 feb-10 abr 2024*

Cambridge International
Advanced Level

mai/jun
2024

Fins 14 feb 2024

Late registration:
15 feb-10 abr 2024*

 * Durant el període de matrícula "Late registration" s'aplicaran recàrrecs en el preu. No s'accepten inscripcions una vegada finalitzat el període de matrícula "Late registration" indicat en la taula.