1. On puc trobar informació sobre les dates d’examen disponibles?

Trobareu la informació sobre les sessions d’exàmens disponibles al nostre web. La inscripció a les sessions es fa mitjançant el nostre sistema de matrícula en línia.

Consulti aquí la informació sobre les dates d'examen disponibles (IELTSCambridge Assessment English y Aptis).

2. Hi haurà sessions addicionals dels exàmens d’anglès de Cambridge aquest estiu?

Som conscients que a causa de les restriccions de la Covid-19, hi ha molts candidats dels exàmens Cambridge que esperen poder presentar-se als exàmens. Estem treballant amb Cambridge English per tal de poder oferir una àmplia selecció de sessions d’exàmens durant el període d’estiu, tot i que això dependrà de la disponibilitat dels centres on es duen a terme les proves, ja que estem obligats a lliurar els nostres exàmens seguint unes estrictes mesures de seguretat i salut.

 

3. Em vaig inscriure en una sessió d’exàmens que es va ajornar. Com puc transferir-me a una altra data o sol·licitar un reemborsament?

Si no vareu sol·licitar el reembossament després de la suspensió de la sessió original, us informarem tan bon punt el vostre examen sigui transferit a una nova data. Si el vostre centre ja ha començat a organitzar exàmens, properament ens posarem en contacte amb tu per informar-te de la nova data pel teu examen.

 

4. El meu examen es va ajornar i l'han traslladat a una altra data. Puc canviar la meva opció ara?

Si el vostre centre de proves us ha traslladat a una nova data i no us han consultat abans d’aquest canvi, podeu demanar una única transferència a una nova data d’examen en una sessió fins a finals d’agost, sempre que hi hagi alguna sessió disponible. Si us han informat sobre la nova data d’examen i estaveu d’acord en el moment de la consulta, no podreu fer cap transferència gratuïta. Haureu de posar-vos en contacte amb el vostre centre i proporcionar un motiu vàlid per a la sol·licitud. Si aquest és acceptat, es cobrarà una petita quota per la transferència a una nova data d’examen. Aquest és un procediment estàndard per a transferències d’examen.

 

5. On puc trobar més informació sobre la meva sessió d’examen (lloc de la prova, horari, etc.)?

S’enviarà tota la informació necessària per al dia de l’examen (lloc, hora d’arribada, hora de les proves, etc.) abans de la data de l’examen, juntament amb les mesures i requisits de seguretat. Si no heu rebut cap comunicació 48 hores abans del vostre examen, poseu-vos en contacte immediatament amb el vostre centre.

 

6. Quines són les mesures de protecció aplicades a la meva sessió d'examen?

La salut i la seguretat dels nostres candidats i personal d’examen és la nostra prioritat. Ens assegurem que:

 • Es compleixen totes les directrius sobre salut, seguretat i distanciament social marcades pels oficials i pel propi British Council.
 • El nostre personal d’examen está format i té clars procediments per tenir cura dels candidats des del moment en el què arribeu a la seu d’examen fins a la vostra sortida.

Hem establert les següents mesures perquè els nostres centres d’examen siguin el més segurs possible:

 • Les aules d’examen es netegen abans, durant i després de cada sessió.
 • Tot l’equipament i mobiliari utilitzar el dia de l’examen és desinfectat abans i després de cada prova.
 • El nostre personal porta mascareta de protecció
 • Tots els candidats hauran de dur marcareta de protecció per accedir al centre d’examen i per a totes les zones comuns. Els candidats hauran de matenir la distància física mínima oficial en tot moment.
 • També podeu portar guants de làtex, si voleu, encara que no és obligatori.
 • Proporcionem liquid desinfectant a totes les sales d’examen i demanem que tots els candidats els utilitzin regularment i es rentin les mans per ajudar a garantir un entorn segur.
 • Haureu de portar el vostre propi material d’examen per fer les proves (llapis, goma, bolígraf).

 

7. He de portar mascareta de protecció al centre d’examen?

Tant els candidats com el personal present a l’examen han de dur mascareta per poder accedir al recinte d’examen, fins i tot en el cas de que la normativa del govern local no ho requereixi.

 

8. Hi ha algun límit en el nombre de persones dins dels edificis d’examen?

La majoria de les nostres oficines, fins i tot en els centres on ja hem començat a organitzar exàmens, no estan obertes al públic. Els centres on fem les proves tenen limitacions en el nombre de candidats que hi poden estar asseguts. Això dependrà de les regulacions del govern local i de les mesures del local. Donat que mantenim un distanciament físic entre candidats a tots els centres d’examen, podem acollir menys candidats que abans de la Covid-19.

 

9. Proporcioneu guants i gel desinfectant de mans?

 • Tenim a disposició dels nostres candidats dispensadors amb gel desinfectant situats en diferents punts del centre d’examen. També ens assegurem que hi ha sabó líquid als banys perquè els candidats puguin rentar-se les mans.
 • No proporcionem mascaretes. Els candidats hauran de portar obligatóriament la seva propia mascareta per poder fer l’examen.
 • No proporcionem guants de làtex. Podeu portar els vostres guants si ho desitjeu, tot i que no és obligatori.

 

10. Puc recollir el meu títol o certificat d’examen?

El teu centre d’exàmens t’informarà sobre el mètode d’entrega. Com els nostres centres están només oberts per a sessions d’examen però no al públic en general, el vostre certificat s’enviarà per correu postal a l’adreça que proporcioneu en el moment de fer la inscripció.