Un home mirant un telescopi
©

Javier Yaya Tur/CAC.SA.

Des del 2005, i l’any 2006, respectivament, hem estat col·laborant amb altres institucions amb l’objectiu de promoure els millors assoliments científics del Regne Unit i augmentar la conscienciació pública sobre les qüestions que afecten tant els britànics com els espanyols.

Ciutat de les Arts i les Ciències

A València hem estat col·laborant amb la Ciutat de les Arts i les Ciències en una sèrie de conferències sobre “Astronomia” i “Veritats científiques”. Hem tingut la sort de treballar amb els millors experts britànics, com són Marek Kukula, Marcus du Sautoy, John Zarnecki o Noel Sharkey, entre d’altres.

CIC bioGUNE

Des del centenari del Premi Nobel de Medicina amb el qual va ser distingit Santiago Ramón y Cajal el 2006, col·laborem amb CIC bioGUNE i la Fundació BBVA a Bilbao. Alguns dels temes d'aquesta sèrie han estat “Envelliment i càncer”, “Química i salut”, “Malalties rares” i “Pot ser la medicina predictiva?”. 

Hem tingut l’honor de gaudir de conferències a càrrec d'experts britànics com ara Sir Tim Hunt, Sir Tom Blundell i el professor Samar Hasnain.