Estudiants universitaris mirant un ordinador
©

British Council

Treballem per enfortir les relacions entre les universitats britàniques i espanyoles mitjançant el debat i el suport als programes conjunts. També donem suport a les universitats o instituts d'educació superior d’Espanya que ofereixen titulacions britàniques.

Aportem un ampli ventall de serveis educatius destinats a promoure les associacions i participem en el diàleg polític sobre qüestions relacionades amb l'educació superior. Això inclou la promoció i facilitació del sector educatiu espanyol a Going Global, la conferència anual sobre educació superior.

Programa Academic Teaching Excellence (ATE)

L’Academic Teaching Excellence (ATE) és un curs de metodologia adreçat als professors universitaris que imparteixen les seves classes en anglès. 

Amb l'auge dels programes d'educació bilingüe i l'aspecte internacional que l'educació superior està assolint arreu d’Espanya, al nostre país cada vegada s'imparteixen més titulacions en anglès. Sovint, ni els professors ni els estudiants són parlants natius d'anglès, cosa que pot donar lloc a una sensació d'insatisfacció per a totes dues parts. Desenvolupat en estreta col·laboració amb la Universitat d'Òxford, l’ATE ha estat específicament dissenyat per millorar la comunicació a l'aula i així garantir una millor qualitat general de l'ensenyament acadèmic. 

Troba més informació sobre tot allò que el nostre curs ATE pot fer per a tu i la teva institució. 

Diàlegs polítics

Donem suport als avenços en política educativa reunint responsables polítics i professionals per tal que aprenguin de les millors pràctiques i donin forma a les reformes futures.

Going Global: Conferència sobre l'educació superior

Cada any el British Council organitza una conferència internacional d'educació superior per a líders globals de l'educació internacional. Des dels seus inicis l'any 2004, diferents institucions espanyoles d'educació superior hi han participat activament, aportant les seves experiències a més de 1.000 delegats d'arreu del món. 

Els nostres serveis per a les universitats

Serveis de consultoria

El British Council a Espanya pot oferir serveis de consultoria per donar suport a les universitats espanyoles que vulguin desenvolupar associacions amb institucions del Regne Unit. 

La internacionalització és clau per a la classificació de les universitats i és un factor important per a la captació d'estudiants. Aporta beneficis a les institucions i als estudiants, tant nacionals com estrangers. Un element clau per assolir l’èxit en la internacionalització i per a la convalidació de les titulacions són els acords i les associacions entre institucions del Regne Unit i d'altres països. Posa't en contacte amb el nostre equip educatiu per obtenir més informació.

Viatges d'estudis al Regne Unit

Els viatges d'estudis i les visites al Regne Unit poden ajudar les institucions espanyoles a enriquir els seus propis programes en l’àmbit de l'educació superior. Podem organitzar un programa d'activitats complet que inclogui temes logístics al Regne Unit i informes finals del viatge.

El Regne Unit compta amb un dels millors sistemes d'educació superior del món i és una de les destinacions d'estudi preferides. Els viatges d'estudis del British Council inclouen una introducció general i reunions informatives exhaustives sobre àrees específiques d'interès relacionades amb el sistema educatiu britànic. És important tenir en compte que abans de realitzar qualsevol viatge d'estudis  cal donar el vistiplau a una estimació de costos i signar un contracte.

Màrqueting directe

Convidem les universitats espanyoles que ofereixen programes de Grau del Regne Unit a exposar a la nostra Fira d'Educació Britànica anual que se celebra a Espanya. 

 

Enllaços externs