Som una marca de confiança d’abast mundial. L'associació amb nosaltres et donarà accés a xarxes internacionals, experiència en l'aprenentatge internacional i en programes culturals i comunitaris.

Una associació amb nosaltres pot implicar moltes coses, des del simple patrocini d’un esdeveniment fins a una col·laboració a llarg termini. Unir forces amb el British Council ofereix als nostres socis avantatges tangibles."

La nostra missió és fomentar la confiança i les oportunitats internacionals. Els nostres objectius són ambiciosos i només podrem aconseguir-los a través d'associacions. A Espanya, treballem amb organitzacions nacionals i internacionals, governs nacionals, organitzacions no governamentals, fundacions, empreses i organitzacions governamentals d’àmbit internacional sobre agendes compartides.

Entenem la responsabilitat social corporativa i les estratègies de màrqueting dels nostres socis comercials, així com les estratègies de desenvolupament, educació i arts dels nostres associats al sector públic i terciari. Amb el coneixement i l’experiència que hem assolit en matèria de polítiques, capacitats i continguts, podem ajudar-te a aconseguir les teves fites. Si vols explorar les oportunitats d'associació amb nosaltres pel que fa a un projecte o esdeveniment, posa’t en contacte amb el nostre equip de socis.

Els nostres actius inclouen:

  • Una marca de confiança d’abast mundial.
  • Una bona comprensió de les cultures, les llengües i les comunitats.
  • Experiència en educació i en l'ensenyament de les llengües, totes les modalitats artístiques, les indústries creatives, el jovent i la participació comunitària, la governança i la reforma.
  • Xarxes a tots els nivells, des de joves estudiants fins a ministres.
  • Unes relacions laborals estretes amb els departaments del govern del Regne Unit, els governs nacionals i els ministeris, així com les organitzacions governamentals internacionals.