A man and a woman discuss the many different organisations we work with in Spain
©

British Council

Entre els nostres socis a Espanya s’inclouen organitzacions no governamentals de confiança, els millors instituts educatius i empreses capdavanteres. Són tan diversos com les nostres xarxes internacionals. T’animem a plantejar-te d’unir-te a la prestigiosa llista de socis del British Council.

NEGOCIS I MITJANS DE COMUNICACIÓ

  • Mantenim una associació amb l’emissora ​​pública Radio Nacional de España per produir el programe de ràdio The Selector. The Selector et porta les últimes novetats de les bandes més de moda al Regne Unit en un format bilingüe (espanyol-anglès). Al programa s’hi poden trobar els millors grups, artistes i cançons emergents de la vibrant escena musical britànica. 
  • Mantenim una associació amb Radio Televisión Española destinada a promoure la iniciativa Let’s Clan. Let’s Clan anima tant els pares com els més menuts a veure junts els seus programes de televisió favorits a Clan TV com una experiència d’aprenentatge interactiva i divertida. Els experts en primera infància del British Council han desenvolupat tot un seguit de guies per als pares de nens d’entre tres i sis anys d'edat, amb la finalitat d'ajudar-los en l'aprenentatge de l'anglès dels seus fills a través d’un programa de televisió en anglès que poden veure plegats.

EDUCACIÓ

  • Donem suport al Ministeri d'Educació, Cultura i Esports pel que fa al desenvolupament de l'educació bilingüe arreu d’Espanya en els nivells d'educació infantil, primària i secundària. Aquesta tasca pionera ha obtingut uns resultats impressionants a Espanya. Pots obtenir més informació sobre els nostres mètodes i la nostra tasca en educació bilingüe.
  • Col·laborem estretament amb una sèrie d'institucions governamentals, universitats i instituts de tot Espanya, així com Cambres de Comerç i altres institucions empresarials, proporcionant classes d'anglès i l'acreditació dels diferents nivells d'anglès. Estem oberts a les oportunitats de col·laborar amb socis, de manera que si estàs interessat a col·laborar amb el British Council posa't en contacte amb James Baggesen a james.baggesen@britishcouncil.org, 91 337 35 19 o 609 075 129.

ARTS

  • Col·laborem amb el Hay Festival Segòvia per portar autors, dramaturgs, cineastes i periodistes destacats del Regne Unit a aquest festival clau de la literatura a Espanya
  • Mantenim una associació amb l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (Ministeri d'Educació i Cultura), la Casa Encendida, la Red Española de Teatros, l'Institut del Teatre, l'Ambaixada del Regne dels Països Baixos i l’Agencia Andaluza de Instituciones Culturales. Com a grup, coorganitzem una Conferència anual sobre Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques. 
  • Mantenim una associació amb el CCCB en una sèrie d'activitats literàries, especialment amb el reconegut festival de literatura Kosmopolis, amb la programació del qual contribuïm de manera activa. El CCCB és un centre de cultura contemporània que organitza exposicions, debats, festivals i conferències a Barcelona.

CIÈNCIA

  • La nostra competició de comunicació científica Famelab està associada a Espanya amb la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). FameLab ha crescut fins a esdevenir la competició de comunicació científica més rellevant del món.