First Certificate
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English B2 First

Quan aproves un examen de Cambridge English, obtens un títol que et permet demostrar el nivell d'anglès que has aconseguit. Vols preparar-te el Cambridge English B2 First (First Certificate) i aconseguir un certificat que acrediti el teu coneixement del nivell B2 en profunditat?

Descobreix les opcions de British Council:

1. Curs híbrid de preparació Cambridge English B2 a MyClass

MyClass és el nostre sistema flexible i personalitzable en el qual podràs fer classes presencials i online utilitzant els crèdits que adquireixis per a preparar el FCE, CAE o CPE. Dins de MyClass tens classes d'anglès general per si necessites millorar el teu nivell abans de l'examen.

Entra aquí per a conèixer MyClass

Nivell

Pots accedir a aquest curs des de qualsevol nivell, et recomanem que assoleixis un B2 (intermedi).

Duració

Un sistema basat en crèdits. 1 crèdit = 1 classe = 90 minuts. Podràs contractar els crèdits i configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis.

Els centres on disposes de MyClass Preus i horaris
Barcelona Horaris i preus
Bilbao Horaris i preus
Las Rozas Horaris i preus
Madrid Horaris i preus
Palma de Mallorca Horaris i preus
Somosaguas - Pozuelo Horaris i preus
València Horaris i preus
Villaviciosa de Odón Horaris i preus

2. Curs intensiu presencial de Cambridge English B2

Prepara't el B2 First amb els cursos intensius presencials de 30 hores en cinc setmanes i assoleix un coneixement molt profund d'aquest examen. És un curs indispensable per a obtenir una preparació que et doni màximes garanties d'aprovar el test.

Reserva la prova de nivell aquí

Nivell

Et recomanem un nivell B2 alt o un C1. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un curs superintensiu online de 20 hores.

Si tens un nivell B2 baix o mitjà, et recomanem realitzar un curs de MyClass per a pujar el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat. Descobreix MyClass.

Preu: 490€ | Dates i horari

Dates Dies Horari
02/05 fins al 01/06 Dilluns i dimecres 09:00h a 12:15h

Centres

  • Barcelona: al nostre centre del C/Amigó

3. Curs online superintensiu de Cambridge English B2

Prepara't el B2 First amb els nostres cursos online de 20 hores amb professor per a donar-li l'empenta definitiva i aprovar l'examen FCE. Si aquesta és la teva opció preferida:

Reserva la prova de nivell aquí

Nivell

Et recomanem un nivell B2 alt o un C1. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un altre mòdul de 20 hores.

Si tens un nivell B2 baix o mitjà, et recomanem realitzar un curs de MyClass per a pujar el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat.

Preu: 360€ | Dates i horaris

Dates Dies Horari
10/05 al 02/06 Dimarts - dijous 19.00h a 21.30h
23/05 al 02/06 Dilluns a dijous 19.00h a 21.30h

Què aprendràs

En aquest curs podràs:

  • preparar-te a consciència per a l'examen B2 First i desenvolupar les principals tècniques de l'examen.
  • millorar les teves habilitats i la teva confiança en l'ús de l'anglès parlat i escrit en una àmplia varietat de situacions.
  • assolir el nivell d'anglès necessari per a realitzar l'examen B2 First.

El nostre curs et prepararà per a l'examen a través de classes impartides per experts en preparació d'exàmens de Cambridge, a més de donar-te trucs, consells i informació sobre les tècniques de l'examen. En aquest curs tindràs l'oportunitat de repassar cadascuna de les parts de la prova: comprensió i expressió, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen.

QUÈ ÉS EL B2 FIRST?

B2 First, també conegut com a First Certificate o FCE, és un dels exàmens oficials d'anglès més importants, i és un certificat que reconeix un nivell B2 dins del Marc europeu comú de referència o MCER. Aquest examen està dissenyat per a abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Aquest certificat et permetrà demostrar que pots estudiar i treballar a un nivell intermedi, i desenvolupar-te en el dia a dia en un país angloparlant.

El British Council és la organització internacional del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats educatives.

Welcome to our world of English