First Certificate
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English B2 First

Quan aproves un examen de Cambridge English, obtens un títol que et permet demostrar el nivell d'anglès que has aconseguit. Vols preparar-te el Cambridge English B2 First (First Certificate) i aconseguir un certificat que acrediti el teu coneixement del nivell B2 en profunditat?

Descobreix les opcions de British Council:

Curs trimestral presencial de Cambridge English B2

Prepara't el B2 First i assoleix un coneixement molt profund d'aquest examen. És un curs indispensable per a obtenir una preparació que et doni màximes garanties d'aprovar el test.

Nivell

Et recomanem un nivell B2 alt o un C1. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un curs superintensiu online de 20 hores.

Si tens un nivell B2 baix o mitjà, et recomanem realitzar un curs trimestral per a pujar el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat.

On s'imparteixen, preus i horaris

Tria el teu centre i descobreix quan s'ofereixen aquests cursos:

Què aprendràs

En aquest curs podràs:

  • preparar-te a consciència per a l'examen B2 First i desenvolupar les principals tècniques de l'examen.
  • millorar les teves habilitats i la teva confiança en l'ús de l'anglès parlat i escrit en una àmplia varietat de situacions.
  • assolir el nivell d'anglès necessari per a realitzar l'examen B2 First.

El nostre curs et prepararà per a l'examen a través de classes impartides per experts en preparació d'exàmens de Cambridge, a més de donar-te trucs, consells i informació sobre les tècniques de l'examen. En aquest curs tindràs l'oportunitat de repassar cadascuna de les parts de la prova: comprensió i expressió, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen.

QUÈ ÉS EL B2 FIRST?

B2 First, també conegut com a First Certificate o FCE, és un dels exàmens oficials d'anglès més importants, i és un certificat que reconeix un nivell B2 dins del Marc europeu comú de referència o MCER. Aquest examen està dissenyat per a abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Aquest certificat et permetrà demostrar que pots estudiar i treballar a un nivell intermedi, i desenvolupar-te en el dia a dia en un país angloparlant.

El British Council és la organització internacional del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats educatives.

Welcome to our world of English