First Certificate
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English First

Descobreix com preparar amb nosaltres el Cambridge English B2 First (First Certificate) i aconsegueix un certificat que acrediti el teu coneixement del nivell B2 en profunditat.

¿En què consisteix?

El nostre curs modular et prepararà per a l'examen a través de classes impartides per experts en preparació d'exàmens de Cambridge, a més de donar-te trucs, consells i informació sobre les tècniques de l'examen. En aquest curs tindràs l'oportunitat de repassar cadascuna de les parts de la prova: comprensió escrita, use of English, expressió escrita, comprensió oral i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen.

CAMBRIDGE ENGLISH FIRST

Cambridge English First, també conegut com First Certificate o FCE, és un certificat que reconeix un nivell B2 dins del Marc Comú Europeu de Referència o MECR. Aquest examen està dissenyat per abastar les quatre competències lingüístiques, comprensió escrita, expressió escrita, comprensió oral i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Aquest certificat et permetrà demostrar que pots estudiar i treballar a un nivell intermedi, i desenvolupar-te en el dia a dia en un país angloparlant.

Resum del curs

DURADA: trimestral o intensiu - descobreix a continuació les opcions disponibles a la teva ciutat.

NIVELL: B2

Què aprendràs

En aquest curs podràs:

  • preparar-te a consciència per a l'examen del Cambridge English First i desenvolupar les principals tècniques de l'examen.
  • millorar les teves habilitats i la teva confiança amb l'anglès parlat i escrit en una àmplia varietat de situacions.
  • arribar al nivell d'anglès necessari per realitzar l'examen Cambridge English First.

Les teves opcions d'estudi

El nostre curs de Cambridge English First es desenvolupa al llarg d'un trimestre o un intensiu de 2 a 4 setmanes a l'estiu.

Informa't de les teves opcions d'estudi, horaris i preus dels cursos a la teva ciutat:

Barcelona

Bilbao

Madrid

Palma

Valencia