First Certificate
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English B2 First

Quan aproves un examen de Cambridge English, obtens un títol que et permet demostrar el nivell d'anglès que has aconseguit. A més, com a alumne del British Council, tindràs un descompte especial en les taxes del teu examen de Cambridge English. Vols preparar-te el Cambridge English B2 First (First Certificate) i aconseguir un certificat que acrediti el teu coneixement del nivell B2 en profunditat?

Descobreix les opcions de British Council:

1. Curs trimestral presencial de Cambridge English B2

Prepara't el B2 First amb els cursos intensius presencials de 30 hores en cinc setmanes i assoleix un coneixement molt profund d'aquest examen. És un curs indispensable per a obtenir una preparació que et doni màximes garanties d'aprovar el test.

Nivell

Et recomanem un nivell B2 alt o un C1. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un curs superintensiu online de 20 hores.

Si tens un nivell B2 baix o mitjà, et recomanem realitzar un curs trimestral per a pujar el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat.

Tria el teu centre més pròxim i descobreix quan s'ofereixen aquests cursos:

2. Curs híbrid de preparació Cambridge English B2 a MyClass

MyClass és el nostre sistema flexible i personalitzable en el qual podràs fer classes presencials i online utilitzant els crèdits que adquireixis per a preparar el FCE, CAE o CPE. Dins de MyClass tens classes d'anglès general per si necessites millorar el teu nivell abans de l'examen.

Entra aquí per a conèixer MyClass

Nivell

Pots accedir a aquest curs des de qualsevol nivell, et recomanem que assoleixis un B2 (intermedi).

Duració

Un sistema basat en crèdits. 1 crèdit = 1 classe = 90 minuts. Podràs contractar els crèdits i configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis.

Els centres on disposes de MyClass Preus i horaris
Barcelona Horaris i preus
Madrid Horaris i preus

3. Curs online superintensiu de Cambridge English B2

Prepara't el B2 First amb els nostres cursos online de 20 hores amb professor per a donar-li l'empenta definitiva i aprovar l'examen FCE. Si aquesta és la teva opció preferida:

Nivell

Et recomanem un nivell B2 alt o un C1. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un altre mòdul de 20 hores.

Si tens un nivell B2 baix o mitjà, et recomanem realitzar un curs de MyClass per a pujar el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat.

Preu: 360€ | Dates i horaris

Dates Dies Horari
14/02 - 09/03 dilluns i dimecres 19:00h a 21:30h

Què aprendràs

En aquest curs podràs:

  • preparar-te a consciència per a l'examen B2 First i desenvolupar les principals tècniques de l'examen.
  • millorar les teves habilitats i la teva confiança en l'ús de l'anglès parlat i escrit en una àmplia varietat de situacions.
  • assolir el nivell d'anglès necessari per a realitzar l'examen B2 First.

El nostre curs et prepararà per a l'examen a través de classes impartides per experts en preparació d'exàmens de Cambridge, a més de donar-te trucs, consells i informació sobre les tècniques de l'examen. En aquest curs tindràs l'oportunitat de repassar cadascuna de les parts de la prova: comprensió i expressió, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen.

QUÈ ÉS EL B2 FIRST?

B2 First, també conegut com a First Certificate o FCE, és un dels exàmens oficials d'anglès més importants, i és un certificat que reconeix un nivell B2 dins del Marc europeu comú de referència o MCER. Aquest examen està dissenyat per a abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Aquest certificat et permetrà demostrar que pots estudiar i treballar a un nivell intermedi, i desenvolupar-te en el dia a dia en un país angloparlant.

El British Council és la organització internacional del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats educatives.

Welcome to our world of English