First Certificate
©

British Council

CERQUES CURSOS ONLINE AMB PROFESSOR? ENTRA AQUÍ PER A CONÈIXER LA NOSTRA NOVA PLATAFORMA MYCLASS ONLINE

PREPARA'T PER AL CAMBRIDGE ENGLISH B2 FIRST

Descobreix com preparar amb nosaltres el Cambridge English B2 First (First Certificate) i aconsegueix un certificat que acrediti el teu coneixement del nivell B2 en profunditat.

Duració

Mòduls de 30 o 45 hores combinables per a configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis. A més, inclou accés a la plataforma online LearnEnglish Exams.

Nivells

B2 (intermedi)

Què aprendràs

En aquest curs podràs:

  • preparar-te a consciència per a l'examen B2 i desenvolupar les principals tècniques de l'examen.
  • millorar les teves habilitats i la teva confiança en l'utilització de l'anglès parlat i escrit en una àmplia varietat de situacions.
  • assolir el nivell d'anglès necessari per a realitzar l'examen B2 First.
  • Enviar enregistraments online per a les preguntes del speaking (LearnEnglish Exams).
  • Rebre comentaris personalitzats de les teves respostes a la part de speaking per part d'un tutor del British Council (LearnEnglish Exams).

¿En què consisteix?

El nostre curs modular et prepararà per a l'examen a través de classes impartides per experts en preparació d'exàmens de Cambridge, a més de donar-te trucs, consells i informació sobre les tècniques de l'examen. En aquest curs tindràs l'oportunitat de repassar cadascuna de les parts de la prova: comprensió i expressió, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen.

A més, aquest curs inclou accés a 30 hores de materials extra i pràctiques d'examen online a través de LearnEnglish Exams.

B2 FIRST

B2 First, també conegut com a First Certificate o FCE, és un dels exàmens oficials d'anglès més importants, i és un certificat que reconeix un nivell B2 dins del Marc europeu comú de referència o MCER. Aquest examen està dissenyat per a abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Aquest certificat et permetrà demostrar que pots estudiar i treballar a un nivell intermedi, i desenvolupar-te en el dia a dia en un país angloparlant.

LES TEVES OPCIONS D'ESTUDI

Informa't de les teves opcions d'estudi, horaris i preus dels cursos a la teva ciutat: