Cambridge CAE YLs
©

British Council

Resum del curs

Duració

Curs anual, trimestral o intensiu d’estiu – descobreix a continuació les opcions disponibles a la teva ciutat.

Edat

De 12 a 17 anys.

Què aprendrà el teu fill en aquest curs

Amb el nostre curs de preparació de Cambridge English Advanced el teu fill:

  • Rebrà una sòlida preparació sobre les tècniques que pot aplicar el dia de l'examen.
  • Millorarà la seva agilitat i confiança parlant o escrivint anglès en un ampli ventall de situacions.
  • Assolirà el nivell d’anglès que necessita pel Cambridge English Advanced.

Nivell

Nivell C1 d'anglès.

Horaris i preus a la teva ciutat

La millor preparació de Cambridge English Advanced pel teu fill

Al nostre curs de preparació de Cambridge English Advanced el teu fill aprendrà els trucs, consells i tècniques que podrà emprar a l’examen.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Aquest curs de preparació del Cambridge English Advanced o CAE prepararà al teu fill per a obtenir el millor resultat el dia de la prova. Mitjançant exercicis, pràctiques amb exàmens reals de convocatòries anteriors i l’estudi de tècniques per a superar cada una de les proves, els nostres professors experts en aquests exàmens s’asseguraran que el teu fill arribi al dia de l’examen amb la millor preparació possible.

CAMBRIDGE ENGLISH ADVANCED

El títol Cambridge English Advanced o CAE, dirigit a estudiants d’un nivell avançat, certifica les habilitats lingüístiques necessàries per a poder entendre textos de publicacions com libres de ficció i no ficció, o revistes generals i especialitzades, redactar diversos tipus de textos, seguir entenent diversos discursos orals, i ser capaç de comunicar-se en un context real. 

L’examen consta de quatre proves que cobreixen les quatre destreses lingüístiques: comprensió escrita i use of English (una hora i 30 minuts), expressió escrita  (una hora i 30 minuts), comprensió oral (40 minuts) i expressió oral (15 minuts). La proba de comprensió i use of English correspon al 40% de la puntuació total, i les altres tres proves corresponen al 20% de la puntuació cadascuna d’elles.

El Cambridge English Advanced és el certificat ideal per aquells joves que estiguin preparant-se per a un futur acadèmic prometedor. Superant aquest examen podran aprofitar el màxim els seus estudis en països de parla no anglesa i certificaran que posseeixen un nivell avançat d’anglès amb un títol reconegut internacionalment.

Els nostres centres