First For Schools
©

British Council

Resum del curs

Duració

Curs anual, trimestral o intensiu d’estiu – descobreix a continuació les opcions disponibles a la teva ciutat.

Edat

De 12 a 17 anys

Què aprendrà el teu fill en aquest curs

Amb el nostre curs de preparació de Cambridge English First el teu fill podrà:

  • Preparar-se a profunditat per al Cambridge English First i assimilar les tècniques bàsiques que ha d’emprar a l’examen.
  • Millorar la seva habilitat i confiança parlat o escrivint anglès en diferents situacions.
  • Assolir el nivell necessari per a l’examen Cambridge English First.

Nivell

Nivell B2 d'anglès.

Horaris i preus a la teva ciutat

La millor preparació de Cambridge English First pel teu fill

Al nostre curs de preparació de Cambridge English First el teu fill aprendrà els trucs, consells i tècniques que podrà emprar a l’examen.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Aquest curs de preparació del Cambridge English First o FCE prepararà al teu fill per a obtenir el millor resultat el dia de la prova. Mitjançant exercicis, pràctiques amb exàmens reals de convocatòries anteriors i l’estudi de tècniques per a superar cada una de les proves, els nostres professors experts en aquests exàmens s’asseguraran que el teu fill arribi al dia de l’examen amb la millor preparació possible.

CAMBRIDGE ENGLISH FIRST

El títol Cambridge English First o FCE, dirigit a estudiants d’un nivell intermedi alt, certifica les habilitats lingüístiques necessàries per a poder estudiar a un entorn de parla anglesa a un nivell intermedi alt, comunicar-se de forma eficaç, prendre notes en anglès o redactar una carta, així com expressar opinions i respondre a preguntes sobre fets concrets.

L’examen consta de quatre proves que cobreixen les quatre destreses lingüístiques: comprensió escrita i use of English (una hora i 15 minuts), expressió escrita (una hora i 20 minuts), comprensió oral (40 minuts) i expressió oral (14 minuts). La proba de comprensió i use of English correspon al 40% de la puntuació total, i les altres tres proves corresponen al 20% de la puntuació cadascuna d’elles.

El Cambridge English First és la prova perfecta per a que nens i joves amb un nivell intermedi alt es preparin i es presenti a un examen d’aquestes característiques. Guanyaran confiança a la vegada que obtenen un certificat d’un títol reconegut internacionalment.

Opcions d’estudi

Descobreix les opcions, horaris i preus a la teva ciutat: