Professor i estudiants en una escola primària britànica

Col·laborem amb les escoles britàniques d'Espanya per garantir la qualitat i proporcionar els seus certificats per a les autoritats espanyoles. També col·laborem amb escoles espanyoles a través de programes de formació de professors amb autoritats locals. Més informació a la secció sobre La nostra tasca amb el govern.  

Treballem en associació amb moltes escoles per proporcionar classes extraescolars d'anglès per als alumnes.

Les nostres plataformes en línia donen als professors l'oportunitat d'accedir a programes de formació, i les nostres conferències proporcionen oportunitats de compartir, aprendre i desenvolupar-se. A  les seccions següents trobareu més informació sobre la nostra tasca amb les escoles d'Espanya.

Escoles britàniques a Espanya

Segons la legislació espanyola, totes les escoles britàniques han de tenir un certificat d'una autoritat britànica competent per funcionar. A Espanya, el British Council és l'autoritat reconeguda oficialment per dur a terme aquest procés.  Emetem un certificat d'autorització a les escoles que completen la inspecció satisfactòriament.  És un certificat que s'ha de renovar en un termini que pot anar de dos a sis anys, i certifica que l'escola compleix el currículum nacional anglès i altres estàndards educatius. Això garanteix la qualitat de l'ensenyament i proporciona un sistema de garantia de qualitat reconegut tant per als pares com per a les autoritats educatives espanyoles. 

Hi ha diversos tipus d'inspeccions disponibles, totes elles gestionades i certificades pel British Council. 

Sol·licitud d'inspecció

Podeu trobar una llista de proveïdors d'inspeccions al Regne Unit que han estat aprovats per l'OFSTED per dur a terme les inspeccions a les escoles britàniques a l'estranger. Les escoles situades a Espanya poden recórrer a qualsevol d'aquestes oficines inspectores. Rebran la certificació del British Council si el resultat de la inspecció és complet o temporal. 

Les escoles britàniques situades a Espanya poden sol·licitar una inspecció a través del sistema d'inspecció NABSS a la seva pàgina web. El sistema d'inspeccions és el resultat de la col·laboració entre el British Council, l'Associació Nacional d'Escoles Britàniques a Espanya (NABSS), l'assessorament expert i independent dels inspectors britànics, l'Office for Standards in Education (OFSTED) i el Departament d'Educació

Els certificats costen 250€ més IVA i només s'emeten un cop el British Council ha rebut el pagament i una còpia de l'informe satisfactori de la inspecció.  

Esteu pensant en obrir una escola o una llar d'infants britànica a Espanya?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a education@britishcouncil.es per a més informació o consulteu la guia per a escoles noves a la pàgina web de la NABSS.  

Les sol·licituds per a escoles noves inclouen la comprovació d'antecedents penals de l'equip directiu. Aquestes comprovacions són dutes a terme pel British Council i costen 300€ + IVA a Madrid i 800€ + IVA fora de Madrid. Aquest preu inclou les despeses de desplaçament i allotjament.

Oportunitats de màrqueting per a les escoles britàniques a Espanya

Convidem a totes les escoles i institucions britàniques que ofereixen titulacions britàniques a aprofitar l'oportunitat d'exposar als Salons de l'Ensenyament que se celebren anualment. Les edicions de 2014 tindran lloc a Madrid els dies 23 i 24 d'octubre i a Barcelona el 25 d'octubre. Els estands s'adjudicaran per ordre d'inscripció.

Per a més informació sobre qualsevol dels nostres Serveis Educatius poseu-vos en contacte amb el nostre Departament d'Educació.  Esperem rebre notícies vostres!

Veure també

Enllaços externs