Una alumna trabajando en un centro escolar al ordenador

Col·laborem amb les escoles britàniques d'Espanya per garantir la qualitat i proporcionar els seus certificats per a les autoritats espanyoles. També col·laborem amb escoles espanyoles a través de programes de formació de professors amb autoritats locals. Més informació a la secció sobre La nostra tasca amb el govern.  

Treballem en associació amb moltes escoles per proporcionar classes extraescolars d'anglès per als alumnes.

Les nostres plataformes en línia donen als professors l'oportunitat d'accedir a programes de formació, i les nostres conferències proporcionen oportunitats de compartir, aprendre i desenvolupar-se. A  les seccions següents trobareu més informació sobre la nostra tasca amb les escoles d'Espanya.

Escoles britàniques a Espanya

Segons la legislació espanyola, totes les escoles britàniques han de tenir un certificat d'una autoritat britànica competent per funcionar. A Espanya, el British Council és l'autoritat reconeguda oficialment per dur a terme aquest procés.  Emetem un certificat d'autorització a les escoles que completen la inspecció satisfactòriament.  És un certificat que s'ha de renovar en un termini que pot anar de dos a sis anys, i certifica que l'escola compleix el currículum nacional anglès i altres estàndards educatius. Això garanteix la qualitat de l'ensenyament i proporciona un sistema de garantia de qualitat reconegut tant per als pares com per a les autoritats educatives espanyoles. 

Hi ha diversos tipus d'inspeccions disponibles, totes elles gestionades i certificades pel British Council. 

Sol·licitud d'inspecció

Podeu trobar una llista de proveïdors d'inspeccions al Regne Unit que han estat aprovats per l'OFSTED per dur a terme les inspeccions a les escoles britàniques a l'estranger. Les escoles situades a Espanya poden recórrer a qualsevol d'aquestes oficines inspectores. Rebran la certificació del British Council si el resultat de la inspecció és complet o temporal. 

Les escoles britàniques situades a Espanya poden sol·licitar una inspecció a través del sistema d'inspecció NABSS a la seva pàgina web. El sistema d'inspeccions és el resultat de la col·laboració entre el British Council, l'Associació Nacional d'Escoles Britàniques a Espanya (NABSS), l'assessorament expert i independent dels inspectors britànics, l'Office for Standards in Education (OFSTED) i el Departament d'Educació

Els certificats costen 250€ més IVA i només s'emeten un cop el British Council ha rebut el pagament i una còpia de l'informe satisfactori de la inspecció.  

Esteu pensant en obrir una escola o una llar d'infants britànica a Espanya?

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a education@britishcouncil.es per a més informació o consulteu la guia per a escoles noves a la pàgina web de la NABSS.  

Les sol·licituds per a escoles noves inclouen la comprovació d'antecedents penals de l'equip directiu. Aquestes comprovacions són dutes a terme pel British Council i costen 300€ + IVA a Madrid i 800€ + IVA fora de Madrid. Aquest preu inclou les despeses de desplaçament i allotjament.

Oportunitats de màrqueting per a les escoles britàniques a Espanya

Convidem a totes les escoles i institucions britàniques que ofereixen titulacions britàniques a aprofitar l'oportunitat d'exposar als Salons de l'Ensenyament que se celebren anualment. Les edicions de 2014 tindran lloc a Madrid els dies 23 i 24 d'octubre i a Barcelona el 25 d'octubre. Els estands s'adjudicaran per ordre d'inscripció.

Per a més informació sobre qualsevol dels nostres Serveis Educatius poseu-vos en contacte amb el nostre Departament d'Educació.  Esperem rebre notícies vostres!

Associació amb escoles de l'estranger

La nostra plataforma Schools Online ofereix a escoles de tot el món l'oportunitat de desenvolupar associacions internacionals. La nostra plataforma compta amb més de 40.000 professors registrats a 180 països. Acostar el món a les aules ajuda a fer que els temes globals més importants prenguin vida, fomenta la consciència global i pot contribuir significativament al desenvolupament dels professors. Registrant-se a la plataforma Schools Online, les escoles, els professors i els alumnes es poden beneficiar de:

  • accés a recursos per a l'aula sobre temes globals com la vida sostenible i els drets i les responsabilitats
  • paquets d'activitats basades en temes lliures per treballar-los a l'aula amb o sense una escola associada
  • cursos en línia gratuïts per a professors, com "Associacions sostenibles" i "Anglès per a l'intercanvi cultural" per ajudar a millorar el nivell d'anglès en el treball en equip

Esperem rebre notícies vostres! Registreu-vos aquí a la plataforma Schools Online del British Council.

Classes d'anglès a la vostra escola

Alguns dels nostres centres a Espanya fan classes a escoles, universitats o centres per a alumnes joves. Els centres que actualment ofereixen aquesta possibilitat són Madrid Young Learners, Madrid Somosaguas, Barcelona Bonanova, València i Bilbao.

Si voleu més informació sobre com col·laborar amb nosaltres poseu-vos en contacte amb nosaltres o amb el vostre centre local per a més informació.

Let's Clan: ensenyament de l'anglès amb dibuixos animats

Hi ha molts consells i idees per ajudar els nens de 3-6 anys a aprendre anglès a casa i a les aules aprofitant els seus programes preferits del canal de televisió Clan.  Alguna vegada t'has parat a pensar quantes coses poden aprendre els nens veient els seus dibuixos preferits en anglès? Nosaltres sí! 

"Els nens poden aprendre molt veient els seus dibuixos preferits en anglès amb els seus pares.  Els dibuixos no només capten l'atenció dels més petits, sinó que també són molt motivadors! Les frases són senzilles i completes, hi ha moltes repeticions i són un model natural d'entonació, pronunciació i accentuació." 
- Suzanne Anderson, Experta en Edats Primerenques de 
British Council Espanya

El British Council i Radio Televisión Española estan col·laborant des del mes de juny de 2013 en la iniciativa Let's Clan, que promou i dóna suport a l'aprenentatge de l'anglès des d'una edat primerenca tant a casa com a l'aula.   

La nostra experta en edats primerenques, Suzanne Anderson, explica:

 Què passa si els pares no se senten segurs veient dibuixos en anglès amb els seus fills o no creuen que el seu nivell d'anglès sigui prou bo?

"Hem preparat algunes guies molt útils per ajudar els pares a aprofitar al màxim algunes sèries com Peppa Pig i Pocoyo. Les guies destaquen el vocabulari i les frases més habituals i detallen situacions que els espectadors es trobaran a la sèrie.  A més, la guia dóna molt bons consells per fer que l'experiència sigui més interactiva!" 

No oblidis que també tenim una guia Let's Clan per a professors que es pot baixar gratuïtament.  

Podeu trobar més informació sobre els beneficis de veure la televisió en anglès per als alumnes més petits a l'article "Reforçar l'aprenentatge de l'anglès a través de la televisió" del British Council.  (Aquest article només està disponible en espanyol). 

Més informació a la pàgina web Let's Clan.

Veure també

Enllaços externs