©

British Council

Realment ben organitzat! Ens va permetre de conèixer tots els ets i uts dels elements i el funcionament del sistema al Regne Unit”

Delegat, viatge d’estudis enfocat a la formació professional

L’Organització d’Estats Iberoamericans (OEI) es va adreçar al British Council per organitzar una visita d'estudis per als delegats de Xile, Perú i Argentina a l'octubre de 2013. L'objectiu de la visita de quatre jornades de durada va ser assolir una millor comprensió sobre la formació professional al Regne Unit. 

Aquest recorregut també va constituir una primera etapa en la col·laboració sostenible entre les institucions del Regne Unit i els seus homòlegs llatinoamericans. Xile i Perú han iniciat una col·laboració directa amb el Lewisham College, així com amb el British Council en els seus respectius països.

La visita d’estudis va formar part d’un programa EUROSOCIAL d'activitats per al desenvolupament del compromís polític i el suport a la reforma educativa en nou països de l'Amèrica Llatina.

Gràcies als múltiples experts involucrats, els participants van rebre sessions informatives de la mà d'experts, van fer visites pràctiques a centres i van tenir nombroses oportunitats per establir contactes. Un tema d’especial interès va ser el reconeixement de les capacitats i els cursos formatius al Regne Unit, el desenvolupament de les normes laborals nacionals i el concepte de base de dades de normes laborals nacionals, cosa que va ajudar en gran mesura a oferir als delegats un panorama complet de la teoria i la pràctica del sistema de formació professional del Regne Unit.

Les seves opinions després de la visita també van ser molt favorables!

  • El 100% dels delegats va assenyalar que el viatge d'estudis havia complert o superat les seves expectatives.
  • El 100% dels delegats va pensar que el viatge d'estudis havia abastat les prioritats principals o actuals dels seus països i institucions. 
  • El 100% dels delegats va afirmar que treballarien en un pla d'acció destinat a aplicar i executar canvis a la seva organització en el mes següent a partir de tot allò après durant el recorregut. 

El British Council vol manifestar el seu agraïment a les agències del Regne Unit que van contribuir a l’èxit del viatge d'estudis:

Per a més informació sobre les visites d’estudis, posa’t en contacte amb el nostre equip educatiu