Proficiency in English CPE
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English C2 Proficiency (CPE)

Descobreix com preparar el Cambridge English Proficiency i aconsegueix un certificat que acrediti el teu coneixement del nivell C2 en profunditat. 

Què aprendràs

Amb les nostres classes de preparació de Cambridge English Proficiency seràs capaç de:

  • preparar en profunditat el teu examen aprenent i practicant les tècniques que t'ajudaran a resoldre les seves diferents parts.
  • millorar la teva habilitat parlant i escrivint en anglès en diferents contextos.
  • aconseguir el nivell necessari per a l'examen Cambridge English Proficiency.

Curs trimestral presencial de Cambridge English C2

Curs online superintensiu de Cambridge English C2

Prepara't el C2 Proficiency amb els nostres cursos online de 20 hores amb professor per a donar-li l'empenta definitiva i aprovar l'examen.

Nivell

Et recomanem que tinguis un nivell C2. Els cursos es focalitzen en practicar l'examen amb un nivell d'anglès que et dongui una alta probabilitat de superar-lo. En el cas que necessitis més preparació, pots fer un altre mòdul de 20 hores.

Si tens un nivell C2 baix o mitjà, et recomanem realitzar un curs trimestral per a pujar el nivell i posteriorment fer aquest curs especialitzat. 

Preu: 360€ | Dates i horari

Dates Dies Horari
29/01 - 21/02  dilluns i dimecres 19:00h a 21:30h

EN QUÈ CONSISTEIX?

El nostre curs de preparació de Cambridge English Proficiency t'oferirà totes les claus, consells i tècniques que pots utilitzar per a enfrontar-te amb èxit a aquest examen. Amb l'ajuda dels nostres professors experts en aquesta prova, tindràs l'oportunitat de praparar a consciència cadascuna de les parts de l'examen: comprensió i expressió escrita, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen i maximizaràs les teves possibilitats.

CAMBRIDGE ENGLISH PROFICIENCY

Cambridge English Proficiency, també conegut com Certificate of Proficiency in English o CPE, és un certificat que reconeix un nivell C2 dins del Marc europeu comú de referència o MECR. Aquest examen està dissenyat per abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió  i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Amb aquest certificat podràs demostrar que tens unes destreses excepcionals en anglès, i que estàs capacitat per estudiar, treballar i relacionar-te amb el teu entorn en anglès a un nivell gairebé nadiu.

Els centres en els quals preparar amb nosaltres el Cambridge English C2 Proficiency: