Proficiency in English CPE
©

British Council

Prepara't per al Cambridge English C2 Proficiency (CPE)

Descobreix com preparar el Cambridge English Proficiency i aconsegueix un certificat que acrediti el teu coneixement del nivell C2 en profunditat. A més, com a alumne del British Council, tindràs un descompte especial en les taxes del teu examen de Cambridge English.

Duració

Un sistema basat en crèdits. 1 crèdit= 1 classe = 90 minuts combinables per a configurar el teu curs segons la intensitat que necessitis.

Nivells

C2 (avançat)

Què aprendràs

Amb les nostres classes de preparació de Cambridge English Proficiency seràs capaç de:

  • preparar en profunditat el teu examen aprenent i practicant les tècniques que t'ajudaran a resoldre les seves diferents parts.
  • millorar la teva habilitat parlant i escrivint en anglès en diferents contextos.
  • aconseguir el nivell necessari per a l'examen Cambridge English Proficiency.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El nostre curs de preparació de Cambridge English Proficiency t'oferirà totes les claus, consells i tècniques que pots utilitzar per a enfrontar-te amb èxit a aquest examen. Amb l'ajuda dels nostres professors experts en aquesta prova, tindràs l'oportunitat de praparar a consciència cadascuna de les parts de l'examen: comprensió i expressió escrita, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen i maximizaràs les teves possibilitats.

CAMBRIDGE ENGLISH PROFICIENCY

Cambridge English Proficiency, també conegut com Certificate of Proficiency in English o CPE, és un certificat que reconeix un nivell C2 dins del Marc europeu comú de referència o MECR. Aquest examen està dissenyat per abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió  i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Amb aquest certificat podràs demostrar que tens unes destreses excepcionals en anglès, i que estàs capacitat per estudiar, treballar i relacionar-te amb el teu entorn en anglès a un nivell gairebé nadiu.

Els centres en els quals preparar amb nosaltres el Cambridge English C2 Proficiency: