Proficiency in English CPE
©

British Council

CERQUES CURSOS ONLINE AMB PROFESSOR? ENTRA AQUÍ PER A CONÈIXER LA NOSTRA NOVA PLATAFORMA MYCLASS ONLINE

PREPARA'T PER AL CAMBRIDGE ENGLISH PROFICIENCY

Descobreix com preparar el Cambridge English Proficiency i aconsegueix un certificat que acrediti el teu coneixement del nivell C2 en profunditat.

Duració

Trimestral o intensiu - descobreix a continuació les opcions disponibles a la teva ciutat.

Nivells

C2 (avançat)

Què aprendràs

Amb les nostres classes de preparació de Cambridge English Proficiency seràs capaç de:

  • preparar en profunditat el teu examen aprenent i practicant les tècniques que t'ajudaran a resoldre les seves diferents parts.
  • millorar la teva habilitat parlant i escrivint en anglès en diferents contextos.
  • aconseguir el nivell necessari per a l'examen Cambridge English Proficiency.

EN QUÈ CONSISTEIX?

El nostre curs de preparació de Cambridge English Proficiency t'oferirà totes les claus, consells i tècniques que pots utilitzar per a enfrontar-te amb èxit a aquest examen. Amb l'ajuda dels nostres professors experts en aquesta prova, tindràs l'oportunitat de praparar a consciència cadascuna de les parts de l'examen: comprensió i expressió escrita, use of English i comprensió i expressió oral. D'aquesta manera arribaràs amb confiança al dia de l'examen i maximizaràs les teves possibilitats.

CAMBRIDGE ENGLISH PROFICIENCY

Cambridge English Proficiency, també conegut com Certificate of Proficiency in English o CPE, és un certificat que reconeix un nivell C2 dins del Marc europeu comú de referència o MECR. Aquest examen està dissenyat per abastir les quatre competències lingüístiques, comprensió i expressió escrita i comprensió  i expressió oral, així com coneixements de gramàtica i vocabulari.

Amb aquest certificat podràs demostrar que tens unes destreses excepcionals en anglès, i que estàs capacitat per estudiar, treballar i relacionar-te amb el teu entorn en anglès a un nivell gairebé nadiu.

Les teves opcions d'estudi

El curs de preparació de Cambridge English Proficiency es desenvolupa al llarg d'un trimestre o un intensiu de 2 a 4 setmanes a l'estiu.

Descobreix les opcions, horaris i preus a la teva ciutat: